Online & op locatie

Geen lange wachttijden

Zorgverzekering

Beoordeling 9+

Online & op locatie

Geen wachttijden

Zorgverzekering

Beoordeling 9+

Wanneer kies je voor een behandeling?

Psychische hulp is nodig wanneer jouw klachten lang aanhouden en wanneer jouw klachten je dagelijks leven negatief beïnvloeden. Hier vind je een overzicht met de klachten die iPractice behandelt.

Hoe vind ik de juiste behandeling?

Er zijn allerlei vormen van behandeling mogelijk voor psychische klachten. Hieronder zie je daarvan een compleet overzicht. Ben je benieuwd naar welke behandeling bij jou past? Samen met je psycholoog kijk je naar wat het beste bij jouw klachten past.

nine gramberg ipractice psycholoog

“De kern van therapie is de oorzaak vinden achter jouw klachten.”

Nine Gramberg, GZ psycholoog

Wat cliënten zeggen over hun behandeling

Cliënt Angststoornis / iPractice Amsterdam

 

“I was very happy with my experience at iPractice. I liked the combination of in person and online support. My therapists were professional and great at what they did. I’ve finished my treatment feeling like my mental health is in the best place it’s ever been.”

14 dec 2022

Cliënt / iPractice Utrecht

 

“Alles is hier professioneel geregeld, en daarnaast met compassie voor de patiënt. Van het maken van een afspraak (uitstekende, lieve mensen aan de telefoon) tot de behandeling zelf (zeer kundige therapeut, stemt prettig af met patiënt, kunde en empathie gaan samen): alles is hier goed geregeld. De wachtruimte is prettig, de behandelkamers ook. Je voelt je op je gemak, krijgt een kopje thee. Het concept met de online therapeut erbij als incheck moment en steun en om de meer wekelijkse impact van de therapie op het dagelijks leven te bespreken werkt enorm goed (ik was daar sceptisch over). Als ik weer therapie nodig had zou ik weer naar deze praktijk gaan, maar na 12 sessies sta ik momenteel veel steviger in m’n schoenen en heb ik de handvatten om zelf verder te gaan, zonder steun van een therapeut. Dank, iPractice!”

15 dec 2022

Cliënt PTSS / iPractice Amsterdam

 

“Irene & Anna zijn toppertjes. Ik ging hier vrij sceptisch in maar ik moet eerlijk zeggen dan de combinatie online en praktijk prima voor mij hebben gewerkt. Er wordt heel goed geluisterd, zowel in de praktijk als online. Het was geen gemakkelijke reis maar de reis werd wel mogelijk gemaakt door beide dames. Ik zal niet zeggen dat ik er helemaal ben maar zeker op de goede weg en ik denk/hoop dat ik de reis zelfstandig kan eindigen. Mooie handvatten gekregen. Dank dames!”

19 dec 2022

logo ZorgkaartNederland

Aan de slag met een professional?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met 1 van onze psychologen om te praten over jouw klachten en krijg informatie over een passend behandelprogramma.