Online & op locatie

Geen wachttijden

Zorgverzekering

Beoordeling 9+

Online & op locatie

Geen wachttijden

Zorgverzekering

Beoordeling 9+

De consequenties van slaapproblemen

Een goede nachtrust zorgt dat je met een uitgerust gevoel de dag begint, je meer energie hebt, een betere stofwisseling, minder stress, minder behoefte aan suiker en zorgt ervoor dat je over het algemeen gewoon beter in je vel zit

Piekeren voor het slapen gaan, woelen in bed of regelmatig wakker worden verstoren het natuurlijke slaapritme. Langere tijd slecht slapen heeft veel invloed op je dagelijks leven. Gedurende de dag belasten we ons lichaam met fysieke en mentale stress waarna herstel nodig is.

Symptomen van slapeloosheid

Iedereen slaapt weleens een nachtje minder goed. Heb jij drie nachten of meer per week moeite met slapen? En duren deze slaapproblemen langer dan drie maanden? Dan kan het wijzen op een slaapstoornis.

Dit gaat vaak gepaard met fysieke en emotionele uitputting, piekeren, somberheid, onzekerheid, stressklachten, prikkelbaarheid, concentratieproblemen en een veranderende eetlust

Maak kennis met onze erkende psychologen

Zoila Knel

Zoila Knel

GZ-psycholoog

Milou Groenewoud

Milou Groenewoud

Online psycholoog

Mirte Verkuijlen

Mirte Verkuijlen

GZ-psycholoog

Lotte Hendriks

Lotte Hendriks

Online psycholoog

Hoe ziet de behandeling er uit?

Een op maat
gemaakt behandeling
van 8 tot 16 weken

Gebaseerd op wetenschappelijke
theorieën

Verdiepende
gesprekken met een
GZ-psycholoog

Persoonlijke online
coaching van een
psycholoog

Tips om beter te slapen

Het ondernemen van nieuwe dingen is een uitdaging, vooral als je last hebt van slaapproblemen. Door het bezoeken van deze pagina heb je de eerste stap al genomen; bewustwording en onderzoek naar jouw situatie! We hebben hier onze best practices op een rij gezet; tips waarmee je vandaag al mee aan de slag kan.

Wat vinden onze cliënten?

“Nine Gramberg heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik wil en vooral in hoe ik weer verder kan functioneren in deze maatschappij. Zij heeft de gave om mijzelf de oplossingen te laten bedenken of de weg te laten zoeken.”

Peter-Paul, Dec 2019

“Plezierige en persoonlijke benadering, professioneel en to the point. Goede combinatie van fysieke afspraken en online opvolging /reminders om bezig te blijven met het traject.”

Anoniem, Nov 2019

“Ik kon mijn psychologen 100% vertrouwen vanwege hun vriendelijkheid, empathie en professionaliteit. Ik voelde dat ze echt om me gaven. Ze deden er alles aan om mij te helpen vooruit te komen.”

Anoniem, Nov 2019

Bekijk ook onze beoordelingen op ZorgKaartNederland (9+)

Aan de slag met een professional?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met 1 van onze psychologen om te praten over jouw klachten en krijg informatie over een passend behandelprogramma.

iPractice is aangesloten bij

NIP
LVVP
EMDR