iPractice Healing Environment – een fijne werkomgeving voor betere zorg

Wist je dat de omgeving waarin je werkt invloed heeft op het welzijn van je cliënten? Een aangename omgeving vermindert namelijk stress en dit bevordert het herstel van je cliënt. Dit wordt ook wel een ‘healing environment’ genoemd.  iPractice zorgt ervoor dat je je cliënten in zo’n fijne omgeving kunt ontvangen. Zo ga je zelf ook met meer plezier naar je werk. Maar hoe ziet de ‘healing environment’ er bij iPractice uit? Dat lees je hier!

Een plek waar je je thuis voelt

Als jij je op je gemakt voelt, kun je de beste zorg leveren aan je cliënt. Daarom hebben wij bij iPractice een fijne plek gecreëerd waarin je je thuis voelt. Met veel daglicht en een mooie inrichting, zorgen we voor een omgeving waarin je zo goed mogelijk je werk kunt uitvoeren op een prettige manier. Omdat wij werken met een blended care behandelwijze, kun je ook thuiswerken op momenten dat je online contact hebt met cliënten.

Een omgeving gericht op groei

Persoonlijke groei is voor iedereen belangrijk. Door nieuwe dingen te leren en jezelf te blijven ontwikkelen, haal je het maximale uit jezelf. Dit heeft een positief effect op je welbevinden. iPractice heeft daarom een omgeving gecreëerd die gericht is op groei. 

 

Hoe stimuleert iPractice jouw persoonlijke groei? 

 • Je hebt autonomie in je werk met ruimte voor inbreng van jouw eigen ervaringen en interesses
 • Je krijgt een opleidingsbudget dat je mag besteden aan opleidingen van jouw keuze
 • Er zijn wekelijkse intervisie sessies en MDO’s waarin je actief en stimulerend leert
 • Je bent vrij om activiteiten te doen in andere teams, bijvoorbeeld:
  • Lectures organiseren, zoals onze Academy lectures
  • Creatieve taken zoals teksten schrijven voor de website
  • Feedback geven over nieuw ontwikkelde technologieën
  • Meedoen met Meet & Greets

Een hecht team

Je werkt bij iPractice in een hecht team met meerdere psychologen. Daarnaast behandelen wij onze cliënten in duo’s. Een spreekkamer psycholoog en een online psycholoog werken samen in de behandeling van de cliënt. Het grote voordeel van deze duo-samenwerking is dat je elkaar goed leert kennen en de drempel om dingen met elkaar te delen lager is. Het maakt de band met je collega’s sterker.

Leuke activiteiten

Naast onze focus op persoonlijke ontwikkeling, organiseren we gezellige activiteiten zoals borrels en feesten, en zorgen we voor een gezonde lunch. Daarnaast doen we wekelijks op dinsdag tijdens werktijd een mindfulness sessie om even stil te staan bij jezelf en je gevoel. Luisteren naar jezelf is belangrijk wanneer je er altijd moet zijn voor de ander.

Conclusie

Een fijne werkomgeving, ofwel ‘healing environment’ heeft een positief effect op het herstel van je cliënt, maar ook op jouw werkplezier. iPractice zorgt voor een ‘healing environment’ met een kantoor waar je je thuis voelt, een hecht team, focus op jouw persoonlijke groei en veel leuke activiteiten. Als jij je goed voelt, straal je dit immers ook uit naar je cliënten.

Auteur: Muriël van Oers

Zou je ook wel willen werken in de iPractice Healing Environment? Check dan onze vacatures via de knop hieronder!

Bekijk onze vacatures!

Wil je meer weten over onze vacatures?

Hoi! Ik ben Jolien, Talent Acquisition Specialist. Heb je vragen over iPractice of een specifieke vacature? Twijfel niet en neem contact met me op!

recruiter_jolien_gesink_ipractice

Jolien Gesink, Talent Acquisition Specialist. [email protected]

Contactformulier

Ook kun je het contactformulier invullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  AcademyNieuws
  ×