Online & op locatie

Geen lange wachttijden

Zorgverzekering

Beoordeling 9+

Online & op locatie

Geen wachttijden

Zorgverzekering

Beoordeling 9+

Wat zijn psychische hulpvragen?

Iedereen heeft weleens een mindere dag, last van angstige gedachten of van somberheid. Pas wanneer deze gevoelens langere tijd aanhouden spreken we van psychische klachten. Psychische klachten beïnvloeden je dagelijks leven voor een langere periode, op een negatieve manier.

De psychische klachten uiten zich op verschillende manieren. Emotioneel, in gedachten én lichamelijk.

Je voelt je niet goed, en kan er niet precies de vinger op leggen wat het nu is. We kunnen je helpen.

nine gramberg ipractice psycholoog

“De kern van therapie is de oorzaak vinden achter jouw klachten.”

Nine Gramberg, GZ psycholoog

Herstel en behandeling

Het herstel van psychische klachten verloopt voor iedereen anders. Dat komt omdat psychische klachten allemaal hun eigen oorzaak hebben. En omdat de reden dat jouw klachten aanhouden, persoonlijk is. Jouw behandeling wordt daarom, in overleg met jou, op maat gemaakt. Samen met je psycholoog bespreek je welke behandeling voor jou passend is. 

Veelvoorkomende hulpvragen

Hulp voor mijn psychische klachten

Houden je klachten langer dan twee tot drie weken aan en voel je dat jij niet weet wat je eraan kunt doen? Zoek dan hulp. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen met iPractice. Bespreek je klachten eens met één van onze psychologen via 085-0292161. Samen ontdek je of jouw hulpvraag past bij iPractice.

Open this in UX Builder to add and edit content

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
iPractice is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Wat cliënten zeggen over hun behandeling

Cliënt Angststoornis / iPractice Amsterdam

 

“I was very happy with my experience at iPractice. I liked the combination of in person and online support. My therapists were professional and great at what they did. I’ve finished my treatment feeling like my mental health is in the best place it’s ever been.”

14 dec 2022

Cliënt / iPractice Utrecht

 

“Alles is hier professioneel geregeld, en daarnaast met compassie voor de patiënt. Van het maken van een afspraak (uitstekende, lieve mensen aan de telefoon) tot de behandeling zelf (zeer kundige therapeut, stemt prettig af met patiënt, kunde en empathie gaan samen): alles is hier goed geregeld. De wachtruimte is prettig, de behandelkamers ook. Je voelt je op je gemak, krijgt een kopje thee. Het concept met de online therapeut erbij als incheck moment en steun en om de meer wekelijkse impact van de therapie op het dagelijks leven te bespreken werkt enorm goed (ik was daar sceptisch over). Als ik weer therapie nodig had zou ik weer naar deze praktijk gaan, maar na 12 sessies sta ik momenteel veel steviger in m’n schoenen en heb ik de handvatten om zelf verder te gaan, zonder steun van een therapeut. Dank, iPractice!”

15 dec 2022

Cliënt PTSS / iPractice Amsterdam

“Irene & Anna zijn toppertjes. Ik ging hier vrij sceptisch in maar ik moet eerlijk zeggen dan de combinatie online en praktijk prima voor mij hebben gewerkt. Er wordt heel goed geluisterd, zowel in de praktijk als online. Het was geen gemakkelijke reis maar de reis werd wel mogelijk gemaakt door beide dames. Ik zal niet zeggen dat ik er helemaal ben maar zeker op de goede weg en ik denk/hoop dat ik de reis zelfstandig kan eindigen. Mooie handvatten gekregen. Dank dames!”

19 dec 2022

Aan de slag met een professional?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met 1 van onze psychologen om te praten over jouw klachten en krijg informatie over een passend behandelprogramma.