Wat zijn psychische klachten?

Iedereen heeft weleens een mindere dag, last van angstige gedachten of van somberheid. Pas wanneer deze gevoelens langere tijd aanhouden spreken we van psychische klachten. Psychische klachten beïnvloeden je dagelijks leven voor een langere periode, op een negatieve manier.

De psychische klachten uiten zich op verschillende manieren. Emotioneel, in gedachten én lichamelijk.

Je voelt je niet goed, en kan er niet precies de vinger op leggen wat het nu is. We kunnen je helpen.

nine gramberg ipractice psycholoog
“De kern van therapie is de oorzaak vinden achter jouw klachten.”

Nine Gramberg, GZ psycholoog

Bij iPractice bieden wij:

– Vergoede zorg met beoordeling 9+
– Direct hulp
– Vrijblijvend advies

Bel 020-7717996

Herstel en behandeling

Het herstel van psychische klachten verloopt voor iedereen anders. Dat komt omdat psychische klachten allemaal hun eigen oorzaak hebben. En omdat de reden dat jouw klachten aanhouden, persoonlijk is. Jouw behandeling wordt daarom, in overleg met jou, op maat gemaakt. Samen met je psycholoog bespreek je welke behandeling voor jou passend is. 

Veelvoorkomende klachten die wij behandelen

Hulp voor mijn psychische klachten

Houden je klachten langer dan twee tot drie weken aan en voel je dat jij niet weet wat je eraan kunt doen? Zoek dan hulp. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen met iPractice. Bespreek je klachten eens met één van onze psychologen via 085-0292161. Samen ontdek je of jouw hulpvraag past bij iPractice.

Maak kennis met onze erkende psychologen

 

Fijne zorgverlener met persoonlijke aandacht. Nooit het gevoel gehad een nummer te zijn, als mens benaderd en goed geholpen.

 

Client Depressie / iPractice Amsterdam

 

Ontzettend tevreden met beide psychologen, volledig in afstemming met mijn wensen en zeer betrokken personen!

 

Client Angststoornis / iPractice Amsterdam

 

Ik werd gezien als persoon en niet alleen als diagnose. De gesprekken en opdrachten waren op mijn situatie gericht, ik voelde me echt welkom. De combinatie van de online hulp en de face to face gesprekken hebben voor mij erg goed gewerkt. Ben erg blij met de hulp die ik bij I practice heb gehad!

 

Client Angststoornis / iPractice Utrecht

Aan de slag met een professional?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met 1 van onze psychologen om te praten over jouw klachten en krijg informatie over een passend behandelprogramma.