iPractice Amsterdam

Vind een psycholoog in Amsterdam. iPractice Amsterdam is een psychologenpraktijk voor jouw dagelijks leven. Via de combinatie van spreekkamer én online behandelingen ondervind je geen lange wachttijden. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

Bel 0207717996
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Korte wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

Psychologen in Amsterdam behandelen klachten als burn-out, depressie en trauma. Loop jij al langer rond met klachten die jouw dagelijkse leven negatief beïnvloeden? Weet je zelf niet meer wat je eraan kunt doen? Zoek dan hulp. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze psychologen.

Bekijk hier alle klachten die iPractice behandelt.

Toon meer klachten

Wachttijden

Bij iPractice streven we ernaar dat iedereen binnen 2 weken terecht kan voor een intakegesprek. Na de intake hoef je niet te wachten en kun je direct door met je behandeling.

 

De wachttijd in Amsterdam is ~ 1 week.

 

Bovenstaande wachttijd is de wachttijd tot het eerste pre-intake gesprek met een van onze psychologen. Na de intake fase kun je direct door met je behandeling. 

 

Voor de pre intake vragen we je om een online vragenformulier in te vullen, zo kunnen onze psychologen je al in het eerste gesprek goed helpen.

Maak kennis met onze psychologen in Amsterdam

nine gramberg ipractice psycholoog
Nine Gramberg
GZ-psycholoog
simone das dores ipractice psycholoog
Simone das Dores
Klinische psycholoog
Keri Mans
psycholoog
bregje brenninkmeijer ipractice psycholoog
Bregje Brenninkmeijer
GZ-psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

In onze praktijk in Den Haag zetten we diverse behandelmethoden in. Denk aan onderdelen uit schematherapie, maar ook cognitieve gedragstherapie en EMDR zijn veelvoorkomende behandelvormen.

Eye Movement Desensitization Reprocessing (EMDR)
EMDR wordt voornamelijk toegepast bij klachten als gevolg van trauma of PTSS. In deze behandeling helpt de psycholoog je om de emotionele lading bij een heftige herinnering te verminderen. Je vergeet niet wat er is gebeurd, maar de emoties die je erbij voelt worden minder sterk.

Je vindt hieronder het complete overzicht van onze behandelingen. Bekijk samen met een van onze psychologen welke behandeling het beste past bij jouw hulpvraag.

Toon meer behandelingen

Kwaliteitszorg van iPractice Psychologen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
iPractice Amsterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

ZorgKaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. iPractice verbetert continu haar dienstverlening met de waardevolle feedback van haar cliënten.

Starten met een behandeling

milou groenewoud ipractice psycholoog

Hoe zit het met de kosten en vergoeding door verzekeraars?

Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt therapie met 2 psychologen?

Bij iPractice gebruiken we ‘Blended Care’. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning.

Mag mijn partner mee naar de sessie?

De mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is eventueel mogelijk. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Ja, je kunt de locatie ook bezoeken in een rolstoel.

Mag ik in de toekomst terugkomen bij iPractice voor een behandeling?

Zeker. We bekijken dan samen opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing naar een andere zorgverlener.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt betaald parkeren aan de Nieuwe Herengracht.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht