iPractice Amsterdam

Vind een psycholoog in Amsterdam. iPractice Amsterdam is een psychologenpraktijk voor jouw dagelijks leven. Via de combinatie van spreekkamer én online behandelingen ondervind je geen lange wachttijden. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

Bel 0207717996
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

Psychologen in Amsterdam behandelen klachten als burn-out, depressie en trauma. Loop jij al langer rond met klachten die jouw dagelijkse leven negatief beïnvloeden? Weet je zelf niet meer wat je eraan kunt doen? Zoek dan hulp. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze psychologen.

Bekijk hier alle klachten die iPractice behandelt.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen in Amsterdam

nine gramberg ipractice psycholoog
Nine Gramberg
GZ-psycholoog
keri mans ipractice psycholoog
Keri Mans
psycholoog
simone das dores ipractice psycholoog
Simone das Dores
Klinische psycholoog
Samantha Saxton ipractice psycholoog
Samantha Saxton
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

In onze praktijk in Den Haag zetten we diverse behandelmethoden in. Denk aan onderdelen uit schematherapie, maar ook cognitieve gedragstherapie en EMDR zijn veelvoorkomende behandelvormen.

Eye Movement Desensitization Reprocessing (EMDR)
EMDR wordt voornamelijk toegepast bij klachten als gevolg van trauma of PTSS. In deze behandeling helpt de psycholoog je om de emotionele lading bij een heftige herinnering te verminderen. Je vergeet niet wat er is gebeurd, maar de emoties die je erbij voelt worden minder sterk.

Je vindt hieronder het complete overzicht van onze behandelingen. Bekijk samen met een van onze psychologen welke behandeling het beste past bij jouw klachten.

Toon meer behandelingen

Verwijsbrief en verzekering

Je kunt bij iPractice terecht voor verzekerde zorg bij psychische klachten. Wanneer je een verwijsbrief van de huisarts hebt, worden onze behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

Zorgverzekeraars vergoeden 100% van onze zorg, behalve Achmea, a.s.r. en ENO. Deze zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de zorg. De psycholoog bespreekt aan het begin van het behandelprogramma duidelijk welke zorg wij leveren. Dit geeft jou inzicht in de kosten die daarbij komen kijken.

Bel ons gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt betaald aan de Nieuwe Herengracht parkeren.

Hoe werken de online en offline sessies?

Ook wel Blended Care genoemd, wat betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Lees meer over de werkwijze van de online en offline sessies.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht