iPractice Amsterdam

Vind een psycholoog in Amsterdam. iPractice Amsterdam is een psychologenpraktijk voor jouw dagelijks leven. Via de combinatie van spreekkamer én online behandelingen ondervind je geen lange wachttijden. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Bel vrijblijvend naar 020-7717996 en je krijgt direct een psycholoog aan de telefoon.

Neem contact op
Online en op locatie
Geen lange wachttijden
Vergoede zorg
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

Psychologen in Amsterdam behandelen klachten als burn-out, depressie en trauma. Loop jij al langer rond met klachten die jouw dagelijkse leven negatief beïnvloeden? Weet je zelf niet meer wat je eraan kunt doen? Zoek dan hulp. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze psychologen.

Bekijk hier alle klachten die iPractice behandelt.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen in Amsterdam

Nine Gramberg
GZ-psycholoog
Simone das Dores
Klinische psycholoog
Keri Mans
psycholoog
Samantha Saxton
psycholoog

Nine over EMDR

nine gramberg ipractice psycholoog

GZ-psycholoog Nine Gramberg zet EMDR-therapie onder andere in voor klachten als PTSS. Nine zorgt voor een veilige en vertrouwde behandelrelatie, waarin zij met jou op zoek gaat naar de onderliggende kern van het probleem.

Het vergroten van je autonomie, de regie nemen en het leren kennen van je eigen krachten, staan centraal in de therapievormen.

Veelvoorkomende behandelingen

Psychische hulp is nodig wanneer jouw klachten lang aanhouden, of als je er zelf niet uitkomt. Afhankelijk van je type klachten, verschilt de gekozen behandeling. In Amsterdam zijn EMDR, ACT en CGT gebruikelijke behandelingen voor klachten gerelateerd aan onder andere trauma, PTSS en depressies.

Eye Movement Desensitization Reprocessing (EMDR)
EMDR-therapie wordt veelal ingezet bij klachten als gevolg van trauma of PTSS. Bij een EMDR behandeling helpt de psycholoog jou om de emotionele lading bij een heftige herinnering te verminderen. Het gevolg is dat je weer beter terug kunt denken aan bepaalde situaties, zonder daarbij angst of paniek te ervaren.

Hieronder vind je een compleet overzicht van de behandelingen. Kom je er niet uit of weet je niet welke behandeling past bij je klachten? Geen zorgen. Samen met een psycholoog bespreek je je hulpvraag en kijk je samen naar een gepaste behandeling.

Toon meer behandelingen

Verwijsbrief en verzekering

Psychologische zorg wordt in de regel vergoed vanuit de basisverzekering met een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. De behandelingen bij iPractice worden 100% vergoed door alle zorgverzekeraars, behalve Achmea en ENO. Deze verzekeraars vergoeden een gedeelte van onze zorg. Wil je een behandeling starten bij iPractice? Een psycholoog bespreekt duidelijk de behandeling en geeft jou direct inzicht in de bijbehorende kosten.

Bel gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt betaald aan de Nieuwe Herengracht parkeren.

Hoe werken de online en offline sessies?

Ook wel Blended Care genoemd, wat betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Lees meer over de werkwijze van de online en offline sessies.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht