header ipractice wachtkamer

iPractice Den Haag

Bij iPractice psychologen Den Haag kun je zonder lange wachttijden terecht voor hulp. Via de combinatie van online gesprekken en spreekkamer sessies verkorten we de wachttijden zodat je sneller geholpen wordt bij psychische klachten. Kom direct in contact met een psycholoog of:

Bel 0702210564
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

In Den Haag helpen vakkundige psychologen je graag bij klachten als sociale angst, trauma, of slaapklachten. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over de soorten klachten die wij behandelen. Heb jij al langer psychische klachten en zoek je hulp? Kom in contact met een van onze psychologen. Wij kijken graag samen met jou naar een behandeling om jou te helpen.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen in Den Haag

simone van geel ipractice psycholoog
Simone van Geel
psycholoog
eva-sabee-psycholoog-ipractice
Eva Sabee
GZ-psycholoog
kim-walma-psycholoog-ipractice
Kim Walma
GZ-psycholoog
keri mans ipractice psycholoog
Keri Mans
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

Psychologen in de praktijk Den Haag zetten diverse behandelmethoden in. Denk aan onderdelen uit schematherapie, maar ook cognitieve gedragstherapie en EMDR zijn veelvoorkomende behandelvormen.

Eye Movement Desensitization Reprocessing (EMDR)
EMDR wordt voornamelijk toegepast bij klachten als gevolg van trauma of PTSS. In deze behandeling helpt de psycholoog je om de emotionele lading bij een heftige herinnering te verminderen. Je vergeet niet wat er is gebeurd, maar de emoties die je erbij voelt worden minder sterk.

Je vindt hieronder het complete overzicht van de behandelingen en meer informatie over de werkwijze van de behandelvorm. In een vrijblijvend gesprek kunnen we samen met een van onze psychologen bespreken welke behandeling het beste past bij jouw klachten.

Toon meer behandelingen

Starten van een behandeling

Psycholoog Simone van Geel iPractice

Hoe zit het precies met kosten en verzekering?

Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Mag mijn partner mee naar de sessie?

Ja, de mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is er. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Ja je kunt de locatie ook bezoeker in een rolstoel.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Mag ik in de toekomst terugkomen bij iPractice voor een behandeling?

Zeker. We bekijken dan opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de omgeving van onze praktijk betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage ParkBee met een uurtarief van €2,20/uur.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Contact en Adres

    *velden zijn verplicht