header ipractice wachtkamer

iPractice Den Haag

Bij iPractice Den Haag kun je zonder lange wachttijden terecht voor een online en offline behandeling. Dankzij onze blended care methode kunnen wij jou al snel helpen bij psychische klachten. Kom direct in contact met een psycholoog door te bellen naar: 070-2210564

Bel ons
Online en op locatie
Geen lange wachttijden
Vergoede zorg
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die wij behandelen

In Den Haag helpen onze psychologen je graag bij klachten als sociale angst, trauma, of slaapklachten. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over de soorten klachten die wij behandelen. Heb jij al langer psychische klachten en zoek je hulp? Kom in contact met een van onze psychologen. Wij kijken graag samen met jou naar een behandeling om jou te helpen.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen op deze locatie

Keri Mans
psycholoog
Samantha Saxton
psycholoog
Milou Groenewoud
psycholoog
Lotte Hendriks
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

In onze praktijk in Den Haag zetten we diverse behandelmethoden in. Denk aan onderdelen uit schematherapie, maar ook cognitieve gedragstherapie en EMDR zijn veelvoorkomende behandelvormen.

Eye Movement Desensitization Reprocessing (EMDR)
EMDR wordt voornamelijk toegepast bij klachten als gevolg van trauma of PTSS. In deze behandeling helpt de psycholoog je om de emotionele lading bij een heftige herinnering te verminderen. Je vergeet niet wat er is gebeurd, maar de emoties die je erbij voelt worden minder sterk.

Je vindt hieronder het complete overzicht van onze behandelingen. Bekijk samen met een van onze psychologen welke behandeling het beste past bij jouw klachten.

Toon meer behandelingen

Verwijsbrief en verzekering

De behandelingen bij iPractice worden 100% vergoed door alle zorgverzekeraars, behalve Achmea en ENO. Deze verzekeraars vergoeden een gedeelte van onze zorg. Je komt in aanmerking voor vergoede zorg wanneer je een verwijsbrief van de huisarts hebt. Je krijgt van ons inzicht in de kosten voordat je aan een behandeling begint. 

Bel ons gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de omgeving van onze praktijk betaald parkeren.

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Op deze pagina wordt de werkwijze van de online en offline sessies toegelicht.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Contact en Adres

    *velden zijn verplicht