header ipractice wachtkamer

iPractice Groningen

iPractice Groningen is een psychologenpraktijk waar je snel terecht kunt met psychische klachten. Onze vergoede zorg is namelijk deels online en deels offline. Dit zorgt ervoor dat wij geen lange wachttijden hebben. Kom direct in contact met een psycholoog door te bellen naar: 085-1308900

085-1308900
Online en op locatie
Geen lange wachttijden
Vergoede zorg
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die wij behandelen

Onze psychologen in Groningen staan voor je klaar om klachten te behandelen, zoals trauma, rouw en stress. Loop jij al langer met psychische klachten rond die jouw dagelijkse leven negatief beïnvloeden? Kom dan in contact met een van onze psychologen. Wij kijken graag samen met jou hoe wij kunnen helpen. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over de klachten die wij behandelen.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen op deze locatie

Keri Mans
psycholoog
Samantha Saxton
psycholoog
Milou Groenewoud
psycholoog
Lotte Hendriks
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

CGT, ACT, EMDR en mindfulness zijn veel voorkomende behandelingen in onze praktijk. Cognitieve gedragstherapie (CGT) is een behandelvorm dat veelal wordt ingezet bij psychische klachten als trauma en angst.

Cognitieve gedragstherapie (CGT)
Cognitieve gedragstherapie richt zich op jouw gedachten, gevoelens en gedrag in relatie tot je klachten. Kloppen jouw denkpatronen met de werkelijkheid of haal je jezelf dingen in je hoofd die eigenlijk niet helemaal waar zijn, of helpend? Samen met de psycholoog bekijk je hoe je niet-helpende gedachten of gedrag kunt ombuigen naar realistische gedachten en positief gedrag.

Bekijk hieronder het complete overzicht van onze behandelingen. Samen met een psycholoog bekijk je welke behandeling het beste past bij jouw klachten.

Toon meer behandelingen

Verwijsbrief en verzekering

Met een verwijsbrief van de huisarts kom je bij iPractice in aanmerking voor vergoede zorg. Onze behandelingen worden 100% vergoed door alle zorgverzekeraars, behalve Achmea en ENO. Deze verzekeraars vergoeden een deel van onze zorg. De psycholoog neemt voor de behandeling de kosten met jou door. 

Bel ons gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de omgeving van onze praktijk parkeren.

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Op deze pagina wordt de werkwijze van de online en offline sessies toegelicht.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht