header ipractice wachtkamer

iPractice Groningen

iPractice Groningen is een psychologenpraktijk waar je snel terecht kunt met je hulpvraag. Bij iPractice zijn er geen lange wachttijden en je werkt met 2 psychologen – zowel online als in de spreekkamer. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

085-1308900
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Hulpvragen die iPractice psychologen in Groningen behandelen

Je kan bij iPractice terecht met jouw hulpvragen. Last van trauma klachten of moeite met het verwerken van rouw? Of stressklachten op werk? Het kan goed dat je al langer met psychische klachten rond loopt die jouw dagelijkse leven negatief beïnvloeden, bewust of onbewust. Het kan helpen om te praten met een psycholoog.

Bij iPractice bespreken we samen met jou hoe we je kunnen helpen bij je hulpvraag. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over de klachten die wij behandelen;

Toon meer klachten

Maak kennis met de psychologen in Groningen

marinda_pierik_psychologist_ipractice
Marinda Pierik
psycholoog

Lees de beoordelingen van onze cliënten

Tonny
08/12/22
(Translated by Google) I am very satisfied with how they helped me, they listen to you carefully and they give you good tips. They are also very nice. Thank you. (Original) Ik ben dik tevreden over hoe ze mij hebben geholpen, er wordt goed naar je geluisterd en ze geven je goede tips. Ze zijn ook erg aardig. Bedankt.
Lees verder...
Margreet
03/11/22
(Translated by Google) I was helped well and professionally, I was ready after 5 treatments. The atmosphere is nice and good. The disadvantage of this location is that it is very busy and you have to pay for parking. If I need help again I will definitely go back. (Original) Ik ben goed en professioneel geholpen, ik was na 5 behandelingen klaar. De sfeer is fijn en goed. Nadeel aan deze locatie is dat het er erg druk is en dat je moet betalen voor het parkeren. Als ik weer hulp nodig heb ga ik zeker weer heen.
Lees verder...
Sam
27/10/22
Lees verder...

Veelvoorkomende behandelingen

Cognitieve Gedragstherapie, ACT, EMDR en mindfulness zijn veel voorkomende behandelingen die Ipractice psychologen toepassen. Cognitieve gedragstherapie (CGT) is een behandelvorm die we inzetten voor klachten als trauma en angst.

Cognitieve gedragstherapie (CGT)
Cognitieve gedragstherapie richt zich op jouw gedachten, gevoelens en gedrag in relatie tot je klachten. Kloppen jouw denkpatronen met de werkelijkheid of haal je jezelf dingen in je hoofd die eigenlijk niet helemaal waar zijn, of helpend? Samen met de psycholoog bekijk je hoe je niet-helpende gedachten of gedrag kunt ombuigen naar realistische gedachten en positief gedrag.

Bekijk hieronder het complete overzicht van onze behandelingen. Samen met een psycholoog bekijk je welke behandeling het beste past bij jouw hulpvraag.

Toon meer behandelingen

Kwaliteitszorg van iPractice Psychologen in Groningen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandiPractice Groningen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

ZorgKaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. iPractice verbetert continu haar dienstverlening met de waardevolle feedback van haar cliënten.

Starten van een behandeling

jacqueline-tolhoek-psychologist-ipractice

Hoe zit het precies met vergoeding en verzekeringen?

Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt therapie met 2 psychologen?

Bij iPractice gebruiken we ‘Blended Care’. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning.

Mag mijn partner mee naar de sessie?

Ja, de mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is er. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Nee, de locatie is niet rolstoelvriendelijk.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Mag ik in de toekomst terugkomen bij iPractice voor een behandeling?

Zeker. We bekijken dan opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de omgeving van onze praktijk parkeren.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht