header ipractice wachtkamer

iPractice Groningen

iPractice Groningen is een psychologenpraktijk waar je snel terecht kunt met psychische klachten. Onze vergoede zorg is namelijk deels online en deels offline. Dit zorgt ervoor dat wij geen lange wachttijden hebben. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

085-1308900
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die wij behandelen

Onze psychologen in Groningen staan voor je klaar om klachten te behandelen, zoals trauma, rouw en stress. Loop jij al langer met psychische klachten rond die jouw dagelijkse leven negatief beïnvloeden? Kom dan in contact met een van onze psychologen. Wij kijken graag samen met jou hoe wij kunnen helpen. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over de klachten die wij behandelen.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen op deze locatie

jacqueline-tolhoek-psychologist-ipractice
Jacqueline Tolhoek
GZ-psycholoog
ipractice-psychologist-marianne_hof
Marianne Hof
psycholoog
vera_bonekamp_psychologist-ipractice
Vera Bonekamp
psycholoog
keri mans ipractice psycholoog
Keri Mans
psycholoog

Lees de beoordelingen van onze cliënten

Tonny
08/12/22
Ik ben dik tevreden over hoe ze mij hebben geholpen, er wordt goed naar je geluisterd en ze geven je goede tips. Ze zijn ook erg aardig. Bedankt. (Translated by Google) I am very satisfied with how they helped me, they listen to you carefully and they give you good tips. They are also very nice. Thank you.
Lees verder...
Margreet
03/11/22
Ik ben goed en professioneel geholpen, ik was na 5 behandelingen klaar. De sfeer is fijn en goed. Nadeel aan deze locatie is dat het er erg druk is en dat je moet betalen voor het parkeren. Als ik weer hulp nodig heb ga ik zeker weer heen. (Translated by Google) I was well and professionally helped, I was ready after 5 treatments. The atmosphere is nice and good. The disadvantage of this location is that it is very busy and that you have to pay for parking. If I need help again I will definitely go again.
Lees verder...
Sam
27/10/22
Lees verder...

Veelvoorkomende behandelingen

CGT, ACT, EMDR en mindfulness zijn veel voorkomende behandelingen in onze praktijk. Cognitieve gedragstherapie (CGT) is een behandelvorm dat veelal wordt ingezet bij psychische klachten als trauma en angst.

Cognitieve gedragstherapie (CGT)
Cognitieve gedragstherapie richt zich op jouw gedachten, gevoelens en gedrag in relatie tot je klachten. Kloppen jouw denkpatronen met de werkelijkheid of haal je jezelf dingen in je hoofd die eigenlijk niet helemaal waar zijn, of helpend? Samen met de psycholoog bekijk je hoe je niet-helpende gedachten of gedrag kunt ombuigen naar realistische gedachten en positief gedrag.

Bekijk hieronder het complete overzicht van onze behandelingen. Samen met een psycholoog bekijk je welke behandeling het beste past bij jouw klachten.

Toon meer behandelingen

Kwaliteitszorg van iPractice Psychologen in Groningen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandiPractice Groningen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

ZorgKaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. iPractice verbetert continu haar dienstverlening met de waardevolle feedback van haar cliënten.

Verwijsbrief en verzekering

Met een verwijsbrief van de huisarts kom je bij iPractice in aanmerking voor vergoede zorg. Onze behandelingen worden 100% vergoed door alle zorgverzekeraars, behalve Achmea, a.s.r. en ENO. Deze verzekeraars vergoeden een deel van onze zorg. De psycholoog neemt voor de behandeling de kosten met jou door. 

Bel ons gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de omgeving van onze praktijk parkeren.

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Op deze pagina wordt de werkwijze van de online en offline sessies toegelicht.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht