header ipractice wachtkamer

iPractice Nijmegen

Ervaar jij al een langere tijd psychische klachten? Bij iPractice Nijmegen kun je terecht voor online en offline behandelingen zonder lange wachttijden. Kom direct in contact met een psycholoog door 024-2022566 te bellen.

Bel ons
Online en op locatie
Geen lange wachttijden
Vergoede zorg
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die wij behandelen

In Nijmegen kun je terecht met psychische klachten als: zelfbeeld problematiek, alle vormen van angst, trauma en burn-out. Wanneer klachten een langere periode jouw dagelijkse leven beïnvloeden, is het verstandig om dit met een psycholoog te bespreken.

Onze psychologen staan voor je klaar bij diverse psychische klachten. Welke klachten dit zijn, vind je in onderstaand overzicht.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen op deze locatie

Keri Mans
psycholoog
Samantha Saxton
psycholoog
Milou Groenewoud
psycholoog
Lotte Hendriks
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

Onze psychologen in Nijmegen maken gebruik van diverse behandelingsmethoden, ACT, EMDR en imaginatie en rescripting. Annelieke van Zelst-Achterberg heeft veel ervaring met klachten als angst, burn-out en een negatief zelfbeeld. Voor klachten als angst en burn-out wordt onder andere ACT als behandelvorm ingezet.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
Tijdens Acceptance and Commitment Therapy ontwikkel je veerkracht en leer je beter met tegenslagen om te gaan. In ACT is er geen vast behandelprotocol dat wordt gevolgd. De behandeling wordt afgestemd op jouw behoeften. De psycholoog stelt je vragen om erachter te komen wat het probleem is waar je op vastloopt en waar je graag naartoe wilt in jouw leven. Hier ligt de focus op.

Zoek jij hulp voor jouw psychische klachten? Bekijk het volledige overzicht van onze behandelingen. Samen met een psycholoog kijk je naar wat het beste bij jouw klachten past.

Toon meer behandelingen

Verwijsbrief en verzekering

Je kunt bij iPractice terecht voor verzekerde zorg bij psychische klachten. Wanneer je een verwijsbrief van de huisarts hebt, worden onze behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. 

Zorgverzekeraars vergoeden 100% van onze zorg, behalve Achmea en ENO. Deze zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de zorg. De psycholoog bespreekt aan het begin van het behandelprogramma duidelijk welke zorg wij leveren. Dit geeft jou inzicht in de kosten die daarbij komen kijken. 

Bel ons gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de buurt van onze praktijk parkeren.

Hoe werkt Wire en wat kan ik hiervan verwachten?

Ons beveiligde platform wordt ingezet om de voortgang van jouw behandeling te documenteren. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog. Je kunt laagdrempelig contact opnemen wanneer je vragen hebt of wanneer je tegen iets aanloopt. Dit kan via de chat of via videobellen. Onze online psycholoog staat voor je klaar en doet ook een check-in wanneer je geen fysiek consult hebt met de spreekkamer psycholoog.

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Op deze pagina wordt de werkwijze van de online en offline sessies toegelicht.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Contact en Adres

    *velden zijn verplicht