header ipractice wachtkamer

iPractice Nijmegen

Ervaar jij al een langere tijd psychische klachten? Bij iPractice Nijmegen kun je terecht voor online en offline behandelingen zonder lange wachttijden. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

024-2022566
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

In Nijmegen kun je terecht met psychische klachten als: zelfbeeld problematiek, alle vormen van angst, trauma en burn-out. Wanneer klachten een langere periode jouw dagelijkse leven beïnvloeden, is het verstandig om dit met een psycholoog te bespreken.

Onze psychologen staan voor je klaar bij diverse psychische klachten. Welke klachten dit zijn, vind je in onderstaand overzicht.

Toon meer klachten

Maak kennis met de psychologen in Nijmegen

anne-aimee blacquiere ipractice psycholoog
Anne-Aimée Blacquière
psycholoog
mirte beusen mellon ipractice psycholoog
Mirte Beusen-Mellon
GZ-psycholoog
jules_houben_psycholoog_ipractice
Jules Houben
psycholoog
annelieke-van-zelst-achterberg-psycholoog-ipractice
Annelieke van Zelst-Achterberg
GZ-psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

Onze psychologen in Nijmegen maken gebruik van diverse behandelingsmethoden, ACT, EMDR en imaginatie en rescripting. Annelieke van Zelst-Achterberg heeft veel ervaring met klachten als angst, burn-out en een negatief zelfbeeld. Voor klachten als angst en burn-out wordt onder andere ACT als behandelvorm ingezet.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
Tijdens Acceptance and Commitment Therapy ontwikkel je veerkracht en leer je beter met tegenslagen om te gaan. In ACT is er geen vast behandelprotocol dat wordt gevolgd. De behandeling wordt afgestemd op jouw behoeften. De psycholoog stelt je vragen om erachter te komen wat het probleem is waar je op vastloopt en waar je graag naartoe wilt in jouw leven. Hier ligt de focus op.

Zoek jij hulp voor jouw psychische klachten? Bekijk het volledige overzicht van onze behandelingen. Samen met een psycholoog kijk je naar wat het beste bij jouw klachten past.

Toon meer behandelingen

Starten met een behandeling

annelieke-van-zelst-achterberg-psycholoog-ipractice

Hoe zit het precies met kosten en verzekeraars?

Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Mag mijn partner mee naar de sessie?

Ja, de mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is er. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Ja je kunt de locatie ook bezoeken in een rolstoel.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Mag ik in de toekomst terugkomen bij iPractice voor een behandeling?

Zeker. We bekijken dan opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de buurt van onze praktijk parkeren.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Contact en Adres

    *velden zijn verplicht