Rotterdam kantoor vooraanzicht

iPractice Rotterdam

Blijf je last hebben van klachten en kan je niet helemaal de vinger erop leggen wat het is? Professionele hulp kan helpen. Samen met een psycholoog van iPractice Rotterdam gaan we met je in gesprek en kijken we of er een klik is. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

010-3071370
arrow-icon
Online én op locatie
arrow-icon
Korte wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

Bij de psychologen praktijk in Rotterdam kan je terecht voor jouw hulpvragen en klachten als somberheid, angst, zelfbeeld en trauma. Onze psychologen bespreken graag jouw hulpvraag om tot een juiste behandeling te komen.

Start direct een behandeling zonder lange wachttijden. Onze vergoede zorg is namelijk deels online en deels in de spreekkamer.

Hieronder vind je een overzicht van de klachten die iPractice behandelt.

Toon meer klachten

Wachttijden

Bij iPractice streven we ernaar dat iedereen binnen 2 weken terecht kan voor een intakegesprek. Na de intake hoef je niet te wachten en kun je direct door met je behandeling.

 

De wachttijd in Rotterdam is ~ 3 dagen.

 

Bovenstaande wachttijd is de wachttijd tot het eerste pre-intake gesprek met een van onze psychologen. Na de intake fase kun je direct door met je behandeling. 

 

Voor de pre intake vragen we je om een online vragenformulier in te vullen, zo kunnen onze psychologen je al in het eerste gesprek goed helpen.

Maak kennis met de psychologen in Rotterdam

Saskia Cox
GZ-psycholoog
Elle-Sofie Wever
psycholoog
anniek-van-bebber-psycholoog-ipractice
Anniek van Bebber
GZ-psycholoog
minke_krapels_psychologist_ipractice
Minke Krapels
psycholoog

Lees de beoordelingen van onze cliënten

M
09/06/24
(Translated by Google) I was referred to Ipractice by my GP with burnout complaints and additional panic attacks. The care I received was mainly focused on dealing with the panic attacks (and how I can think about them differently, etc.). Unfortunately this didn't help me. Only now that I have been to other healthcare providers do I understand that it is much wiser to look beyond just "dealing with the panic attacks", such as why the anxiety arose in the first place and to tackle the core of the burnout. Unfortunately, ipractice could not offer this. I personally did not benefit from the care at Ipractice. A shame about the deductible. 2 stars because the psychologists at ipractice are very nice, and the online coach system is also nice. (Original) Ik ben met burnoutklachten en bijkomende paniekaanvallen via de huisarts doorverwezen naar Ipractice. De zorg die ik kreeg was vooral gericht op het omgaan met de paniekaanvallen (en hoe ik hier anders over kan gaan denken etc.). Helaas heeft mij dit niet geholpen. Pas nu ik bij andere zorgverleners ben geweest, begrijp ik dat het veel verstandiger is verder te kijken dan alleen het “omgaan met de paniekaanvallen”, zoals waarom de angst überhaupt is ontstaan en de kern van de burnout aan te pakken. Dit kon ipractice helaas niet bieden. Ik heb persoonlijk niks gehad aan de zorg bij Ipractice. Zonde van het eigen risico. 2 sterren omdat de psychologen bij ipractice wel erg aardig zijn, en het systeem van een online coach is ook prettig.
Lees verder...
Romane
01/04/24
Lees verder...
Fleur
27/02/24
Lees verder...

Veelvoorkomende behandelingen in Rotterdam

Cognitieve gedragstherapie, ACT, EMDR zijn veel voorkomende behandelingsmethoden op onze locatie in Rotterdam. Psycholoog Anniek van Bebber heeft ervaring met klachten als stress, burn-out of angst en zet onder andere ACT als behandelvorm voor in.

 

Voorbeeld: Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een vorm van cognitieve gedragstherapie (CGT). In deze behandeling ontwikkel je veerkracht en leer je beter met problemen om te gaan. ACT helpt je als je bewust wilt leren leven en remmingen achter je wilt laten. ACT kan helpen bij klachten zoals depressie, stress of een burn-out.

 

Toon meer behandelingen

Kwaliteitszorg van iPractice Psychologen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
iPractice Rotterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

ZorgKaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. iPractice verbetert continu haar dienstverlening met de waardevolle feedback van haar cliënten.

Start je behandeling

saskia-cox-psycholoog-ipractice

Hoe zit het precies met kosten en de verzekering?

Neem vrijblijvend contact op als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt therapie met 2 psychologen?

Bij iPractice gebruiken we ‘Blended Care’. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning.

Mag mijn partner mee naar de sessie?

De mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is eventueel mogelijk. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Mag ik in de toekomst terugkomen bij iPractice voor een behandeling?

Zeker. We bekijken dan samen opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing naar een andere zorgverlener.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Er is geen mogelijkheid om gratis te parkeren. Je kunt betaald parkeren in de straat van de locatie mits er plek vrij is. Er liggen meerdere parkeergarages in de buurt, bijvoorbeeld bij de schouwburg en de Lijnbaan.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Er is in het pand helaas geen lift aanwezig. 

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. 

 

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht