Rotterdam kantoor vooraanzicht

iPractice Rotterdam

Blijf je last hebben van klachten en kan je niet helemaal de vinger erop leggen wat het is? Professionele hulp kan helpen. Samen met een psycholoog van iPractice Rotterdam gaan we met je in gesprek en kijken we of er een klik is. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

010-3071370
arrow-icon
Online én op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

Bij de psychologen praktijk in Rotterdam kan je terecht voor jouw hulpvragen en klachten als somberheid, angst, zelfbeeld en trauma. Onze psychologen bespreken graag jouw hulpvraag om tot een juiste behandeling te komen.

Start direct een behandeling zonder lange wachttijden. Onze vergoede zorg is namelijk deels online en deels in de spreekkamer.

Hieronder vind je een overzicht van de klachten die iPractice behandelt.

Toon meer klachten

Maak kennis met de psychologen in Rotterdam

Saskia Cox
GZ-psycholoog
Elle-Sofie Wever
psycholoog
anniek-van-bebber-psycholoog-ipractice
Anniek van Bebber
GZ-psycholoog
minke_krapels_psychologist_ipractice
Minke Krapels
psycholoog

Lees de beoordelingen van onze cliënten

Iveta
15/02/24
Lees verder...
Anne-belle
13/10/23
Lees verder...
Alberto
03/10/23
Terrible experience with them. They don’t care about their patients and are incredibly rude and careless. Would not recommend to come here.
Lees verder...

Veelvoorkomende behandelingen in Rotterdam

Cognitieve gedragstherapie, ACT, EMDR zijn veel voorkomende behandelingsmethoden op onze locatie in Rotterdam. Psycholoog Anniek van Bebber heeft ervaring met klachten als stress, burn-out of angst en zet onder andere ACT als behandelvorm voor in.

 

Voorbeeld: Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een vorm van cognitieve gedragstherapie (CGT). In deze behandeling ontwikkel je veerkracht en leer je beter met problemen om te gaan. ACT helpt je als je bewust wilt leren leven en remmingen achter je wilt laten. ACT kan helpen bij klachten zoals depressie, stress of een burn-out.

 

Toon meer behandelingen

Kwaliteitszorg van iPractice Psychologen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
iPractice Rotterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

ZorgKaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. iPractice verbetert continu haar dienstverlening met de waardevolle feedback van haar cliënten.

Start je behandeling

saskia-cox-psycholoog-ipractice

Hoe zit het precies met kosten en de verzekering?

Neem vrijblijvend contact op als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt therapie met 2 psychologen?

Bij iPractice gebruiken we ‘Blended Care’. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning.

Mag mijn partner mee naar de sessie?

De mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is eventueel mogelijk. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Mag ik in de toekomst terugkomen bij iPractice voor een behandeling?

Zeker. We bekijken dan samen opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing naar een andere zorgverlener.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Er is geen mogelijkheid om gratis te parkeren. Je kunt betaald parkeren in de straat van de locatie mits er plek vrij is. Er liggen meerdere parkeergarages in de buurt, bijvoorbeeld bij de schouwburg en de Lijnbaan.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Er is in het pand helaas geen lift aanwezig. 

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. 

 

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht