Rotterdam kantoor vooraanzicht

iPractice Rotterdam

iPractice Rotterdam is een psychologenpraktijk zonder lange wachttijden. Dankzij onze online en offline behandelingen kun je snel bij ons terecht met psychische klachten. Wil je direct in contact komen met een psycholoog? Bel 010-3071370. Je krijgt dan meteen een psycholoog aan de lijn.

Bel ons
Online en op locatie
Geen lange wachttijden
Vergoede zorg
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die wij behandelen

Je kunt bij iPractice Rotterdam snel terecht voor klachten als somberheid, angst, zelfbeeld, trauma. Heb jij al langer last van psychische klachten die jouw dagelijkse leven op een negatieve manier beïnvloeden? Onze psychologen bespreken graag jouw klachten om tot een juiste behandeling te komen. Hieronder vind je een overzicht van de klachten die wij behandelen.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen op deze locatie

Keri Mans
psycholoog
Samantha Saxton
psycholoog
Milou Groenewoud
psycholoog
Lotte Hendriks
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

Cognitieve gedragstherapie, ACT, EMDR zijn veel voorkomende behandelingsmethoden op onze locatie in Rotterdam. Psycholoog Anniek van Bebber heeft ervaring met klachten als stress, burn-out of angst en zet onder andere ACT als behandelvorm voor in.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een vorm van cognitieve gedragstherapie (CGT). In deze behandeling ontwikkel je veerkracht en leer je beter met problemen om te gaan. ACT helpt je als je bewust wilt leren leven en remmingen achter je wilt laten. ACT kan helpen bij klachten als: depressie, stress en burn-out.

Toon meer behandelingen

Verwijsbrief en verzekering

Behandelingen bij iPractice worden vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen, heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. Jouw behandeling wordt 100% vergoed door alle zorgverzekeraars, behalve Achmea en ENO. Zij vergoeden een deel van de zorg.

Een psycholoog bespreekt aan het begin van het behandelprogramma welke zorg we leveren. Je krijgt daarmee inzicht in de kosten.  

Bel ons gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Er is geen mogelijkheid om gratis te parkeren. Je kunt betaald parkeren in de straat van de locatie mits er plek vrij is. Er liggen meerdere parkeergarages in de buurt, bijvoorbeeld bij de schouwburg en de Lijnbaan.

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Op deze pagina wordt de werkwijze van de online en offline sessies toegelicht.

Is er een lift in het pand aanwezig?

Helaas is er geen lift in het pand aanwezig.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. 

 

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht