Rotterdam kantoor vooraanzicht

iPractice Rotterdam

Blijf je last hebben van klachten en kan je niet helemaal de vinger erop leggen wat het is? Dit kan je dagelijkse sociale leven en mentale gezondheid blijvend beïnvloeden. Hulp zoeken kan helpen. Samen met een psycholoog van iPractice Rotterdam gaan we met je in gesprek. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

010-3071370
arrow-icon
Online én op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die Rotterdam iPractice behandelt

Je kunt bij de psychologen praktijk in Rotterdam snel terecht voor het behandelen van klachten als somberheid, angst, zelfbeeld en trauma. Onze psychologen bespreken graag jouw klachten om tot een juiste behandeling te komen.

Start direct een behandeling zonder lange wachttijden. Onze vergoede zorg is namelijk deels online en deels in de spreekkamer.

Hieronder vind je een overzicht van de klachten die iPractice behandelt.

Toon meer klachten

Maak kennis met psychologen in Rotterdam

saskia-cox-psycholoog-ipractice
Saskia Cox
GZ-psycholoog
anniek-van-bebber-psycholoog-ipractice
Anniek van Bebber
GZ-psycholoog
minke_krapels_psychologist_ipractice
Minke Krapels
psycholoog
keri mans ipractice psycholoog
Keri Mans
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen in Rotterdam

Cognitieve gedragstherapie, ACT, EMDR zijn veel voorkomende behandelingsmethoden op onze locatie in Rotterdam. Psycholoog Anniek van Bebber heeft ervaring met klachten als stress, burn-out of angst en zet onder andere ACT als behandelvorm voor in.

 

Voorbeeld: Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een vorm van cognitieve gedragstherapie (CGT). In deze behandeling ontwikkel je veerkracht en leer je beter met problemen om te gaan. ACT helpt je als je bewust wilt leren leven en remmingen achter je wilt laten. ACT kan helpen bij klachten zoals depressie, stress of een burn-out.

 

Toon meer behandelingen

Verwijsbrief en verzekering

Hoe zit het precies?

  • Behandelingen bij iPractice worden in meeste gevallen vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen, heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. Voor de meeste klachten wordt jouw behandeling 100% vergoed door alle zorgverzekeraars, behalve Achmea, a.s.r. en ENO. Zij vergoeden een deel van de zorg.
  • Lees meer over welke klachten precies vergoed worden. Zit je bij Achmea, a.s.r. of ENO? Informeer bij je zorgverzekeraar welk deel van de zorg precies vergoed wordt.
  • Een psycholoog bespreekt aan het begin van het behandelprogramma welke zorg iPractice levert. Je krijgt daarmee ook meer inzicht in de kosten.

Neem vrijblijvend contact op als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Op deze pagina wordt de werkwijze van de online en offline sessies toegelicht.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Er is geen mogelijkheid om gratis te parkeren. Je kunt betaald parkeren in de straat van de locatie mits er plek vrij is. Er liggen meerdere parkeergarages in de buurt, bijvoorbeeld bij de schouwburg en de Lijnbaan.

Is er een lift in het pand aanwezig?

Helaas is er geen lift in het pand aanwezig.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. 

 

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht