header ipractice wachtkamer

iPractice Utrecht

Wil je snel terecht bij een psycholoog voor psychische klachten? Dankzij onze online en offline behandelingen heeft iPractice Utrecht geen lange wachttijden.Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

030-2270760
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

Onze psychologen in Utrecht staan voor je klaar bij klachten als een laag zelfbeeld, piekeren, overspannenheid en emotieregulatieproblemen. Wanneer klachten jouw dagelijkse leven al een langere tijd negatief beïnvloeden, is het verstandig om hulp te zoeken. Hieronder vind je een overzicht van de klachten die wij behandelen.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen in Utrecht

psycholoog-sanne-truijen-ipractice
Sanne Truijen
psycholoog
marielle van der meer ipractice psycholoog
Mariëlle van der Meer
GZ-psycholoog
anne cuijpers ipractice psycholoog
Anne Cuijpers
psycholoog
regina-liest-psycholoog-ipractice
Regina Liest
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

Onze psychologen zetten de volgende behandelingsmethoden veel in: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, Acceptance and Commitment therapy (ACT) en oplossingsgerichte therapie. Spreekkamer psycholoog Sanne Truijen zet ACT in als behandelvorm voor klachten als depressie, rouw en stress. Gedragstherapie wordt soms gecombineerd met oplossingsgerichte therapie.

Oplossingsgerichte therapie
In oplossingsgerichte therapie ligt de focus op mogelijke oplossingen in plaats van op het probleem. Je komt hierin meteen tot de kern: wat zou de oplossing zijn voor jou? Je gaat bij deze vorm jouw problemen niet over-analyseren. Samen met de psycholoog ga je zelf aan de slag met je uitdagingen.

Past een andere behandelvorm beter bij jou? Hieronder zie je een compleet overzicht van onze behandelingen. Samen met een psycholoog bekijk je welke behandeling het beste past bij jouw klachten.

Toon meer behandelingen

Beginnen met een behandeling

marielle van der meer ipractice psycholoog

Hoe zit het precies met kosten en vergoeding van de verzekering?

Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Mag mijn partner mee naar mijn sessie?

Ja, de mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is er. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Ja je kunt de locatie ook bezoeken in een rolstoel.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Kan ik in de toekomst terugkomen naar iPractice?

Zeker. We bekijken dan opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt de auto parkeren in de omgeving van onze praktijk.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Contact en Adres

    *velden zijn verplicht