maliebaan - iPractice Utrecht

iPractice Utrecht

iPractice in Utrecht biedt vakkundige psychologen voor het dagelijkse leven. Je kunt snel terecht bij een psycholoog voor jouw hulpvraag en je werkt met 2 psychologen – zowel online als in de spreekkamer. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

030-2270760
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice Utrecht behandelt

Je kunt in Utrecht terecht met jouw hulpvraag en klachten, zoals een laag zelfbeeld, piekeren, overspannenheid of emotieregulatieproblemen. Wanneer klachten jouw dagelijkse leven al een langere tijd negatief beïnvloeden, is het verstandig om hulp te zoeken. Hieronder vind je een overzicht van de klachten die wij behandelen.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen in Utrecht

psycholoog-sanne-truijen-ipractice
Sanne Truijen
psycholoog
marielle van der meer ipractice psycholoog
Mariëlle van der Meer
GZ-psycholoog
Feijona van Vugt
psycholoog
renee van gool ipractice psycholoog
Renée van Gool
psycholoog

Lees de beoordelingen van onze cliënten

Daan
13/06/23
Lees verder...
Corry
10/03/23
Vanaf het eerste gesprek had ik een klik en dit is wel fijn. Ze heeft mij heel erg goed geholpen om mijn problemen een plekje te kunnen geven. Wat erg fijn is, is dat je ook tussendoor online contact kunt leggen wanneer het nodig is. Je hebt zo altijd hulp achter de hand! (Translated by Google) From the first conversation I had a click and this is nice. She has helped me a lot in solving my problems. What is very nice is that you can also make contact online when necessary. This way you always have help at hand!
Lees verder...
Rosa
01/03/23
Professioneel, persoonlijk en fijne sfeer. (Translated by Google) Professional, personal and nice atmosphere.
Lees verder...

Veelvoorkomende behandelingen

Onze psychologen zetten de volgende behandelingsmethoden veel in: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, Acceptance and Commitment therapy (ACT) en oplossingsgerichte therapie. Spreekkamer psycholoog Sanne Truijen zet ACT in als behandelvorm voor klachten als depressie, rouw en stress. Gedragstherapie wordt soms gecombineerd met oplossingsgerichte therapie.

Oplossingsgerichte therapie
In oplossingsgerichte therapie ligt de focus op mogelijke oplossingen in plaats van op het probleem. Je komt hierin meteen tot de kern: wat zou de oplossing zijn voor jou? Je gaat bij deze vorm jouw problemen niet over-analyseren. Samen met de psycholoog ga je zelf aan de slag met je uitdagingen.

Past een andere behandelvorm beter bij jou? Hieronder zie je een compleet overzicht van onze behandelingen. Samen met een psycholoog bekijk je welke behandeling het beste past bij jouw hulpvraag.

Toon meer behandelingen

Kwaliteitszorg van iPractice Psychologen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
iPractice Utrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

ZorgKaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. iPractice verbetert continu haar dienstverlening met de waardevolle feedback van haar cliënten.

Beginnen met een behandeling

marielle van der meer ipractice psycholoog

Hoe zit het precies met vergoede zorg en verzekeringen?

Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt therapie met 2 psychologen?

Bij iPractice gebruiken we ‘Blended Care’. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning.

Mag mijn partner mee naar mijn sessie?

Ja, de mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is er. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Nee, de locatie is niet rolstoelvriendelijk.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Kan ik in de toekomst terugkomen naar iPractice?

Zeker. We bekijken dan opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt de auto parkeren in de omgeving van onze praktijk.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Contact en Adres

    *velden zijn verplicht