Heel fijn! Er was een hele transparante band met zowel Camille als Leon. Verder had ik het idee dat ik alles kon bespreken en werden er steeds hele nuttige oefeningen gesuggereerd. Over het algemeen ben ik heel blij en dankbaar met het proces en het resultaat!


Anoniem
Behandeling afgerond: november 2020

Goed, het gevoel dat er iemand 24/7 voor je klaar staat stelt gerust. Echter het online deel had mbt het communicatiemiddel veel raakvlakken met mijn werk wat soms dubbel voelde en niet altijd prettig was. Dit betreft de vorm en niet de inhoud.


Anoniem
Behandeling afgerond: oktober 2020

Simone en Milou hebben 100%achter mij gestaan en goed geholpen met herstellen om weer deel te kunnen nemen in de maatschappij.


Anoniem
Behandeling afgerond: september 2020

Toegankelijk, lage drempel om problemen te bespreken, serieus genomen. Goede teamwork psychologen. Goede ondersteuning/advies/handvaten gehad in moeilijke periode.
Mijn inziens de oplossing om lange wachttijden in de GGD te reduceren (ondanks geen face to face toch live contact met videobellen wat persoonlijk aanvoelt).


Anoniem
Behandeling afgerond: oktober 2020

Ik kan door de behandeling door de bomen het bos weer zien.


Anoniem
Behandeling afgerond: oktober 2020

Ik heb mij welkom en veilig gevoeld om met mijn angsten en paniekgedachtes en gevoelens aan de slag te gaan.


Aniek
Behandeling afgerond: oktober 2020

Een fijne omgeving, waarin ik mij echt gehoord voelde. Vooral met mijn klachten was het heel fijn dat er naast een “vaste” psycholoog ook een online psycholoog was, zodat ik niet tot mijn volgende behandeling hoefde te wachten voordat ik iemand kon spreken.


Anoniem
Behandeling afgerond: oktober 2020

Nine en Sam waren altijd beschikbaar voor mij, luisterden en namen de tijd om mijn uitdagingen te bespreken en suggesties te doen. Elke vraag of opmerking werd serieus genomen. De mogelijkheid om met Sam te chatten tussen de sessies met Nine door heb ik als zeer positief ervaren. Het stelde me in staat dingen te delen op het moment dat het in me opkwam / gebeurde, maar het zette me ook aan om verder te werken aan de dingen die we bespraken.


Anoniem
Behandeling afgerond: september 2020