In samenwerking bereik je het meest voor je cliënt

Bij iPractice werk je altijd met twee psychologen met iedere cliënt. Onze psychologen zijn daardoor echte teamspelers. Dat heeft voordelen voor zowel de psychologen zelf als voor onze cliënten.

In dit artikel

 1. Blended care
 2. Direct hulp én verdieping voor cliënten
 3. Nauwe samenwerking met een collega-psycholoog
 4. Helpen bij content, lectures en webinars
 5. Successen samen vieren
 6. Conclusie

 

Blended care

Iedere cliënt krijgt bij ons niet één, maar twee behandelende psychologen. Een online psycholoog én een psycholoog in de behandelkamer. Blended care. De online sessies zijn er voor snel contact. Mede hierdoor kennen we geen wachttijd en kan een cliënt dagelijks terecht bij zijn psycholoog. De psycholoog in de behandelkamer richt zich op verdiepende gesprekken. De online psycholoog en de spreekkamerpsycholoog helpen de cliënt samen om hun problemen de baas te worden. 

Direct hulp én verdieping voor cliënten

Deze blended care-aanpak biedt cliënten meerdere voordelen: 

 • Behandeling wordt vanuit meerdere perspectieven bekeken
 • De online psycholoog is direct bereikbaar voor ondersteuning
 • Alle ruimte om met de spreekkamer-psycholoog de diepte in te gaan 

Nauwe samenwerking met een collega-psycholoog

Door onze blended werkwijze krijgen cliënten intensieve behandeling en begeleiding. De online psycholoog en de spreekkamerpsycholoog werken daarin nauw samen. Je bespreekt casussen, stemt de behandeling af en houdt elkaar op de hoogte. Zo leer je veel van elkaar. Als online psycholoog doe je zo waardevolle kennis en ervaring op. Als spreekkamer psycholoog krijg je unieke, frisse perspectieven aangereikt van net afgestudeerde collega’s. Dit geeft positieve energie en zorgt voor een intensieve behandeling en begeleiding van de cliënt. 

Bij iPractice werk je met veel ondernemende, energieke collega’s. We hebben een groot team van psychologen. Klinisch- en GZ-psychologen en beginnende en ervaren basispsychologen. We hebben allemaal een passie voor ons vak. We adviseren elkaar en houden elkaar scherp. In samenwerking bereik je het meest voor de cliënt.

Helpen bij content, lectures en webinars

Als psycholoog ben je bij iPractice onderdeel van meer dan alleen een behandelteam. Bij iPractice werken bijvoorbeeld ook HR-specialisten, marketingspecialisten en developers. Ze zijn allemaal jouw collega’s en waarderen jouw inhoudelijke inbreng. Je kunt bijvoorbeeld meedenken over content voor de website en meehelpen aan Meet&Greets, online lectures en interne opfriscursussen, bijvoorbeeld over externaliserend taalgebruik tijdens je behandeling. We hebben een groot bereik, dus met jouw kennis helpen we veel anderen verder. 

Samen successen vieren

Iedereen herkent het onmiddellijk: als we succesvol resultaat hebben behaald, stappen we daar meestal al te makkelijk overheen. Want er wachten alweer andere cliënten met hun hulpvragen. Maar successen vieren is belangrijk, omdat dat bijdraagt aan werkplezier én enorm stimulerend is. We doen dit tijdens onze borrels, het jaarlijkse bedrijfsfeest en tijdens ons wintersport-uitje!

Conclusie

Als psycholoog is het leerzaam en leuk om samen te werken met collega-psychologen. Samen heb je nog meer kennis en ervaring. Iedere cliënt krijgt bij ons ondersteuning van een online psycholoog en een spreekkamerpsycholoog. Offline én online, voor snelle hulp én verdiepende gesprekken. Als psychologen leer je van elkaar en inspireer je elkaar. Je voelt je onderdeel van een team. 

Benieuwd naar meer?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Of heb je vragen? Neem contact op met onze recruiter Jolien. Je kunt ook direct solliciteren op één van onze vacatures. Of kom langs op één van onze digitale Meet&Greets, waarbij je heel laagdrempelig kennismaakt met iPractice.

Bekijk onze vacatures!

Auteur: Muriël van Oers

Wil je meer weten over onze vacatures?

Hoi! Ik ben Jolien, Talent Acquisition Specialist. Heb je vragen over iPractice of een specifieke vacature? Twijfel niet en neem contact met me op!

recruiter_jolien_gesink_ipractice

Jolien Gesink, Talent Acquisition Specialist. [email protected]

Contactformulier

Ook kun je het contactformulier invullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  AcademyNieuws
  ×