Online & op locatie

Geen wachttijden

Zorgverzekering

Beoordeling 9+

Online & op locatie

Geen wachttijden

Zorgverzekering

Beoordeling 9+

Wat is een burn-out?

Iedereen ervaart wel eens stress en vermoeidheid door een tijdelijke verhoogde druk op het werk of in de privésfeer. We kunnen dan het gevoel hebben dat we ‘op’ zijn, dat de batterij leeg is en dat we even niet meer kunnen.

Een avondje op de bank en lekker vroeg naar bed of een weekend rustig aan helpt vaak om de energiebalans te herstellen. In sommige gevallen gaat het gevoel niet weg; je bent totaal opgebrand en het opladen lukt niet meer.

iPractice heeft een speciaal ontwikkeld programma opgesteld voor mensen die last hebben van burn-out klachten.

Symptomen van een burn-out

Burnout is geen diagnose, het is een verzamelnaam voor klachten die mensen kunnen hebben door langdurige stress.

De belangrijkste kenmerken zijn emotionele en fysieke uitputting, afname van zelfvertrouwen of gevoel van incompetentie en afstand nemen van werk en/of sociale omgeving. Dit kan gepaard gaan met prikkelbaarheid, piekeren, angsten, somberheid, slaapproblemen, spierspanning, verhoogde hartslag en maag- en darmklachten.

Maak kennis met onze erkende psychologen

Nine Gramberg

Nine Gramberg

GZ-psycholoog

Tessa Brouwer

Tessa Brouwer

Online psycholoog

Eva Lith

Eva Lith

GZ-psycholoog

Lotte Hendriks

Lotte Hendriks

Online psycholoog

Hoe ziet de behandeling er uit?

Een op maat
gemaakt behandeling
van 8 tot 16 weken

Gebaseerd op wetenschappelijke
theorieën

Verdiepende
gesprekken met een
GZ-psycholoog

Persoonlijke online
coaching van een
psycholoog

Stress en burn-out preventie

Het ondernemen van nieuwe dingen is een uitdaging, vooral als je last hebt van burnout klachten. Door het bezoeken van deze pagina heb je de eerste stap al genomen; bewustwording en onderzoek naar jouw situatie! We hebben hier onze best practices op een rij gezet; tips waarmee je vandaag al mee aan de slag kan.

Wat vinden onze cliënten?

“Nine Gramberg heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik wil en vooral in hoe ik weer verder kan functioneren in deze maatschappij. Zij heeft de gave om mijzelf de oplossingen te laten bedenken of de weg te laten zoeken.”

Peter-Paul, Dec 2019

“Plezierige en persoonlijke benadering, professioneel en to the point. Goede combinatie van fysieke afspraken en online opvolging /reminders om bezig te blijven met het traject.”

Anoniem, Nov 2019

“Ik kon mijn psychologen 100% vertrouwen vanwege hun vriendelijkheid, empathie en professionaliteit. Ik voelde dat ze echt om me gaven. Ze deden er alles aan om mij te helpen vooruit te komen.”

Anoniem, Nov 2019

Bekijk ook onze beoordelingen op ZorgKaartNederland (9+)

Aan de slag met een professional?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met 1 van onze psychologen om te praten over jouw klachten en krijg informatie over een passend behandelprogramma.

iPractice is aangesloten bij

NIP
LVVP
EMDR