anna-bigot-psycholoog-ipractice

Anna Bigot - psycholoog

Afspraak maken met Anna?

phoneBel 020-2111512

Anna is Matching psycholoog bij iPractice. Zij is verantwoordelijk voor het gehele aanmeld- en intakeproces, waaronder het eerste contact met cliënten.
Door haar empathie, open houding en sterke communicatieve vaardigheden zorgt zij ervoor dat cliënten zich op hun gemak voelen om hun kwetsbare verhalen te delen.

Als therapeut gelooft zij in de veerkracht van de mens en focust zij zich op empowerment van cliënten, wat in lijn ligt met de oplossingsgerichte aanpak vanuit iPractice.
Anna vindt het noodzakelijk dat de wachttijden in de Geestelijke Gezondheidszorg flink worden ingekort en dat diagnoses zorgvuldig(er) worden gecommuniceerd naar cliënten. Cliënten behoren zich te realiseren dat diagnoses moeten worden gesteld voor het verkrijgen van vergoede zorg en dat dit op basis van gestandaardiseerde criteria wordt gedaan. Echter, elk persoon is en blijft uniek!

Anna heeft de master Medische- en Gezondheidspsychologie afgerond aan de Universiteit Leiden. Ook is zij docent geweest voor een vak genaamd Cognitieve Gedragsinterventies. Klinische ervaring heeft zij opgedaan als Medisch Psycholoog (i.o.) binnen het LUMC op de afdeling Cardiologie.Anna spreekt Nederlands, Engels en Frans.