Annemarie de Goeij - psycholoog

Afspraak maken met Annemarie?

phoneBel

Ik ben Annemarie en werk als (online) psycholoog bij iPractice. Ik zie mezelf als warm, rustig, down to earth en open-minded. Ik vind het belangrijk om goed stil te staan bij hetgeen waar jij behoefte aan hebt om mee aan de slag te gaan. In samenspraak beslissen we waar de focus in behandeling naar uitgaat.

Daarnaast hecht ik veel waarde aan een veilige en vertrouwde behandelrelatie waarin jij je voldoende gehoord en erkend voelt. Tijdens mijn tijd bij Altrecht (specialistische ggz) heb ik ervaring op gedaan met angst- en stemmingsproblematiek waar een transdiagnostische werkwijze werd gehanteerd. Tegelijkertijd verdiepte ik me in de rol die ASS, AD(H)D en persoonlijkheid kunnen spelen bij ontstaan van klachten.

Ik werk graag via een holistisch perspectief, waarin voldoende aandacht uitgaat naar persoonlijkheids- en omgevings factoren. Tijdens therapie streef ik naar het vergroten van de mate van autonomie en zelfvertrouwen.

Hotel Management School Maastricht, Bsc Psychologie Universiteit Utrecht, Msc Klinische Psychologie Universiteit Utrecht