Bregje is GZ-psycholoog bij iPractice.  Zij vindt het belangrijk dat er in de therapie een prettige en veilige sfeer ontstaat waarin je jezelf kunt zijn. Samen met jou zal ze zoeken naar de factoren die van invloed zijn op je klachten maar ook zal er gekeken worden naar je krachtige kanten en waar de mogelijkheden liggen. Van daaruit wordt er samen besloten waaraan te werken en op welke manier dit zal gebeuren.

Bregje werkt met cognitieve gedragstherapieschematherapieoplossingsgerichte therapie en positieve psychologie. Ze zal niet alleen met je praten maar ook gevoels- en gedragsoefeningen gaan doen. Door het iPractice concept kan zij samenwerken met online collega psychologen waardoor ook in de periode tussen de sessies in, er korte lijnen met je worden gehouden. Hierdoor wordt de therapie geïntensiveerd en zal je sneller weer houvast gaan voelen.

Al jarenlang heeft Bregje mensen begeleidt met diverse psychische problemen zoals depressie, diverse vormen van angstburn-out, onverwerkte herinneringen, problemen met het zelfbeeld, perfectionisme en persoonlijkheidsproblematiek.