Corinne Langedijk - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Corinne?

phoneBel 020-2111512

Corinne is GZ psycholoog en werkt als spreekkamer psycholoog bij iPractice in Amsterdam. Ze werkt graag met jou samen om te ontdekken hoe je het beste met je klachten om kunt gaan. Ze stimuleert je om te ontdekken wat het beste is voor jou, door dit uit te zoeken en uit te werken in de sessies. Zelf werk je aan opdrachten tussen de sessies door met steun van een online psycholoog. Om vervolgens samen te evalueren, zodat jij leert wat je wilt en nodig hebt om je klachten te kunnen hanteren op eigen kracht.

Corinne heeft ruime ervaring in het behandelen van angst, trauma, stemming, negatief zelfbeeld en autonomieproblematiek. Ze werkt onder andere met cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), EMDR, cliënt- en lichaamsgerichte therapeutische interventies. Corinne spreekt Engels en Nederlands.

Corinne is afgestudeerd aan de VU in Amsterdam als orthopedagoog en uiteindelijk opgeleid tot GZ-psycholoog. Ze heeft ervaring in het behandelen in de sector Kind en Jeugd en Volwassenen en besloten zich in het heden te focussen op het behandelen van volwassenen.