Imke is GZ-psycholoog bij iPractice. Ze werkt graag in een gelijkwaardig en warm contact samen met jou om te onderzoeken hoe je weer zelf regie kunt nemen over je leven. Ze vindt het belangrijk te kijken naar wie jij bent als persoon, in plaats van enkel naar je problemen. Een veilig en vertrouwd gevoel in de samenwerking is essentieel om jou het vertrouwen in je eigen kracht (terug) te geven.

Je kunt bij Imke terecht voor uiteenlopende psychische klachten, zoals somberheid, eenzaamheidangst en paniek, traumaburn-out en stressgerelateerde problemen, maar zeker ook klachten samenhangend met persoonlijke factoren zoals perfectionisme of een negatief zelfbeeld. Ze maakt gebruik van o.a. cognitieve gedragstherapie (CGt)EMDROplossingsgerichte therapieschematherapie of technieken uit de MBT.

Imke is afgestudeerd in de Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht (2012) en heeft haar GZ-opleiding behaald via de RINO-groep in Utrecht (2017). Ze heeft ruime ervaring in de ggz en heeft met diverse doelgroepen gewerkt in voornamelijk de SGGZ.