irene bakker ipractice psycholoog

Irene Bakker - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Irene?

phoneBel 020-2111512

Irene is GZ-psycholoog bij iPractice. Zij vindt het belangrijk om samen met jou een open, gelijkwaardige en vertrouwde omgeving te creëren, waarin alles gedeeld mag worden. Irene is analytisch en komt snel tot de kern, waardoor jullie samen inzichtelijker krijgen waarom er op dit moment klachten zijn ontstaan. Vervolgens ligt de focus op het hier-en-nu; wat kun je doen, of laten, om je weer beter te gaan voelen?

Je kunt bij Irene terecht voor psychische klachten zoals angst en somberheidtraumagerelateerde problematiek en thema’s zoals onzekerheid en slaapproblemen. In de behandelingen maakt ze gebruik van Cognitieve gedragstherapie (CGT)ACTEMDR en Mindfulness. Zij geeft behandeling in het Nederlands en Engels.

Irene is afgestudeerd in de Klinische Neuropsychologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen en voltooide haar GZ-opleiding (RINO Amsterdam) bij GGZ Noord-Holland-Noord. Ze heeft kennis van diverse patiëntenpopulaties, door haar praktijkervaring in ziekenhuizen, de revalidatiezorg en de Basis- en Specialistische GGZ.