iris mirande ipractice psycholoog

Iris Mirande - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Iris?

phoneBel 020-2111512

Iris is GZ-psycholoog bij iPractice. Zij hecht waarde aan een open, gelijkwaardige werkrelatie en vindt het belangrijk dat er in het contact een veilige sfeer ontstaat waarin jij jezelf kan zijn. In therapie onderzoekt zij samen met jou hoe je bent vastgelopen en welke factoren van invloed zijn op je klachten. Iris komt snel tot de onderliggende kern van het probleem. Zij kijkt daarnaast ook naar jouw sterke kanten en eigen mogelijkheden. Op basis hiervan wordt samen besloten waaraan te werken zodat jij weer meer in je eigen kracht komt te staan.

Je kan bij Iris terecht voor diverse psychische problemen zoals angst– en somberheidsklachten, onverwerkte nare ervaringen en persoonlijkheidsproblematiek. In de behandelingen maakt zij gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden zoals CGTACTEMDR en schemagerichte interventies.

Iris deed haar master klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich daarna tot GZ-psycholoog. Zij heeft kennis van een grote verscheidenheid aan psychische problemen door haar praktijkervaring in de sociaal maatschappelijke psychiatrie (Wijkteams), het forensische zorgcircuit en algemene poliklinieken voor Basis- en Specialistische GGZ.