Psycholoog Iris Mirande iPractice

Iris Mirande- GZ-psycholoog

Cognitieve gedragstherapie (CGT), Angststoornis, Depressie, EMDR-therapie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT)Burnout

Spreekkamer: Nieuwe Herengracht 47, Amsterdam
100% online therapie mogelijk
Nederlands, Engels

Afspraak maken met Iris?

Iris is GZ-psycholoog bij iPractice. Zij hecht waarde aan een open, gelijkwaardige werkrelatie en vindt het belangrijk dat er in het contact een veilige sfeer ontstaat waarin jij jezelf kan zijn. In therapie onderzoekt zij samen met jou hoe je bent vastgelopen en welke factoren van invloed zijn op je klachten. Iris komt snel tot de onderliggende kern van het probleem. Zij kijkt daarnaast ook naar jouw sterke kanten en eigen mogelijkheden. Op basis hiervan wordt samen besloten waaraan te werken zodat jij weer meer in je eigen kracht komt te staan.

Je kan bij Iris terecht voor diverse psychische problemen zoals angst- en somberheidsklachten, onverwerkte nare ervaringen en persoonlijkheidsproblematiek. In de behandelingen maakt zij gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden zoals CGT, ACT, EMDR en schemagerichte interventies.

Iris deed haar master klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich daarna tot GZ-psycholoog. Zij heeft kennis van een grote verscheidenheid aan psychische problemen door haar praktijkervaring in de sociaal maatschappelijke psychiatrie (Wijkteams), het forensische zorgcircuit en algemene poliklinieken voor Basis- en Specialistische GGZ.

Aan de slag met iPractice?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en krijg informatie over een passend behandelprogramma voor jou.

Maak kennis met onze andere erkende psychologen

Psycholoog Zoila Knel iPractice

Zoila Knel

Psycholoog

Psycholoog Nine Gramberg iPractice

Nine Gramberg

Psycholoog

Psycholoog Iris Mirande iPractice

Iris Mirande

Psycholoog

Psycholoog Milou Groenewoud iPractice

Milou Groenewoud

Psycholoog

Psycholoog Lotte Hendriks iPractice

Lotte Hendriks

Psycholoog

Psycholoog Gijs Coppens iPractice

Gijs Coppens

Psycholoog

Psycholoog Sam Saxton iPractice

Sam Saxton

Psycholoog

annemarie-de-boer-psychologist-ipractice

Annemarie de Boer

Psycholoog