Janneke van der Steen-Patberg - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Janneke?

phoneBel 020-2111512

Janneke hecht veel waarde aan veiligheid en vertrouwen in de behandelrelatie. Ze is als therapeut open, nieuwsgierig en analytisch ingesteld en zal zo op zoek gaan met je naar de samenhang van klachten met bepaalde thema’s, levensfase en gebeurtenissen.

Je kan bij Janneke terecht voor psychische klachten zoals angst– en somberheidsklachten, traumagerelateerde klachten en thema’s als zelfbeeld en autonomie. Janneke gebruikt wetenschappelijk onderbouwde methoden zoals CGT, EMDR en EFT.

Daarnaast denkt ze graag mee over samenhang tussen lichamelijke/neurobiologische aandoeningen en psychische problematiek.
Verder benadert ze de klachten breder en betrekt als dit zinvol kan zijn ook het systeem of evt partner bij de behandeling.

Janneke heeft haar master op het gebied van neuropsychologie behaald op de UvA. Daarna heeft ze de opleiding tot GZ-psycholoog gedaan gedurende haar werk in het OLVG. Vervolgens heeft ze 10 jaar een eigen praktijk gehad en dit gecombineerd met werk als praktijkondersteuner bij verschillende huisartspraktijken in Amsterdam. Ook heeft ze gewerkt in een verpleeghuis.