Lisa-schuur-presenza-psychologist-ipractice

Lisa Schuur-Presenza - psycholoog

Afspraak maken met Lisa?

phoneBel 020-7717996

Lisa is spreekkamer psycholoog bij iPractice. Zij werkt graag doelgericht met een positieve insteek, waarbij niet alleen aandacht is voor de klachten maar juist ook gekeken wordt naar de krachten van mensen. Openheid, flexibiliteit en gelijkwaardigheid zijn thema’s die centraal staan in de behandeling. Samen wordt er gekeken naar de onderliggende patronen of in stand houdende factoren om zo gezamenlijk met voldoende motivatie te werken aan de problematiek en tot een mooi resultaat te komen.

Je kan bij Lisa terecht voor een verscheidenheid aan psychische klachten, zoals angstklachten, zelfbeeld, traumaklachten, somberheid, burnout-gerelateerde klachten en nog veel meer. Tijdens de behandeling maakt Lisa gebruik van verschillende behandelmethodes waaronder cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR, elementen uit de schematherapie, COMET, of elementen uit de VERS.

Lisa is afgestudeerd in de Gezondheidspsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (2016). Ze heeft ruime ervaring in de ggz en heeft met diverse doelgroepen gewerkt in voornamelijk de SGGZ. Daarnaast heeft ze zich enkele jaren verdiept in de diagnostiek op verschillende vlakken.

Lisa spreekt Nederlands en Engels.