marielle van der meer ipractice psycholoog

Mariëlle van der Meer - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Mariëlle?

phoneBel 030-2270760

Mariëlle is GZ-psycholoog bij iPractice. Tijdens de behandeling gaat zij samen met jou onderzoeken welke factoren een rol spelen in de klachten die je nu ervaart. Zij legt de focus met name op het hier en nu; wat kun je doen om je beter te gaan voelen. Het vinden van een balans, leren kennen van je eigen krachten en de regie nemen zijn belangrijke elementen in de behandeling. Een vertrouwde en veilige behandelrelatie is volgens Mariëlle hierin onmisbaar.

Je kunt bij Mariëlle terecht voor angst– en somberheidsklachtenburnout en traumagerelateerde problematiek. Daarnaast heeft zij veel ervaring in de samenhang tussen lichamelijke aandoeningen en psychische problematiek en kennis over niet-aangeboren hersenletsel. Ze maakt gebruik van elementen uit diverse wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), acceptance and commitment therapie (ACT) en EMDR. Zij geeft behandeling in het Nederlands.

Mariëlle behaalde haar bachelor psychologie en master neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft zich een aantal jaren verdiept in neuropsychologische behandeling en diagnostiek en specialiseerde zich daarna tot GZ-psycholoog in de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar. Mariëlle is werkzaam geweest in verschillende ziekenhuizen.