nine gramberg ipractice psycholoog

Nine Gramberg - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Nine?

phoneBel 020-2111512

Nine is GZ-psycholoog bij iPractice. Zij hecht veel waarde aan een veilige en vertrouwde behandelrelatie, waarin zij met jou op zoek gaat naar de samenhang van de verschillende factoren. Zo komen we samen tot de onderliggende kern. Het leren kennen van je eigen krachten, vergroten van je autonomie en de regie nemen, staan centraal in de therapie.

Je kan bij Nine terecht voor psychische klachten, zoals angst– en somberheidsklachtentraumagerelateerde problematiek en thema’s zoals zelfbeeld en autonomie. Daarnaast heeft zij veel ervaring in de samenhang tussen lichamelijke aandoeningen en psychische problematiek. In de behandelingen maakt Nine gebruik wetenschappelijk onderbouwde methoden zoals CGTACT en EMDR. Zij geeft behandeling in het Nederlands en Engels.

Nine deed haar bachelor klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en vervolgens de master klinische neuropsychologie aan de VU in Amsterdam. Zij heeft zich een aantal jaren verdiept in neuropsychologische behandeling en diagnostiek en specialiseerde zich daarna tot GZ-psycholoog in het OLVG te Amsterdam.