Zoe-Graaff-psycholoog-ipractice

Zoë Grooff - psycholoog

Afspraak maken met Zoë?

phoneBel 020-2111512

Zoë is spreekkamer psycholoog bij iPractice. Zij helpt onder andere bij het opstellen van concrete en haalbare doelen en hoe hiermee te gaan oefenen. Zo wil zij met jou als cliënt tot praktische tools komen voor in het dagelijks leven. Ze vindt het belangrijk dat de regie zo veel mogelijk bij jou ligt. De beste professional van een persoon is immers de persoon zelf. Zo kun je weer in je eigen kracht komen, ook na de behandeling.

In de behandeling streeft zij ernaar een open en veilige sfeer te creëren. Ze vindt het belangrijk dat alles in de gesprekken bespreekbaar mag zijn. Ze biedt een luisterend oor, heeft een gezonde portie humor en is onbevooroordeeld.

Zoë heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam waar zij haar bachelor en master Klinische Psychologie heeft afgerond. Zij heeft daarna enkele jaren gewerkt bij het Sinai Centrum in Amstelveen, een instelling gespecialiseerd in traumagerelateerde problematiek. Daar heeft zij mensen met een posttraumatische stressstoornis behandeld middels Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en EMDR.

Zoë spreekt Nederlands en Engels.