Vacature – Tech Lead

Positie bij snelgroeiende en goed gefunde start-up op het snijvlak van nieuwe technologie (AI/Apps) en gezondheidszorg. Initiatief van bekende tech-investors met bewezen track-record.  

Om de groei te faciliteren willen wij ons technologie team uitbreiden met een Tech Lead. Je werkt nauw samen in een team met drie programmeurs en een product owner. Je wordt actief betrokken om het team uit te breiden met meer programmeurs.

Wie ben jij?

We zoeken een Tech Lead voor onze snelgroeiende start-up in health & technology

  • Professionele software developer met ervaring in het ontwerpen en bouwen van applicaties en het maken van integraties
  • In staat zijn het applicatielandschap in health tech te overzien en diverse bestaande applicaties te integreren in ons eigen systeem
  • Je hebt veel energie waarmee je elegante en simpele oplossingen zoekt voor complexe problemen
  • Ervaring met het vertalen van business wensen naar creatieve IT-oplossingen
  • Een duidelijke visie op hoe je software kan bouwen op een duurzame manier
  • Je haalt positieve energie uit de dynamiek van een start-up omgeving
  • Senioriteit op .NET Core (C#) en/of React (Javascript)
  • 5 a 10 jaar relevante werkervaring
  • WO werk en denkniveau, een topper op HBO niveau wordt ook uitgenodigd om te solliciteren

Wat is iPractice en OpenUp?

Onze ventures OpenUp en iPractice helpen mensen mentaal en fysiek gezond te worden en te blijven. Wij ontwikkelen continu aan onze praktijk en online platform voor psychisch welzijn. Gebruikers kunnen direct aan de slag met verschillende online programma’s en face to face verbinden met een psycholoog. Alle programma’s zijn evidence-based, resultaatgericht en kort en krachtig. Duurzame resultaten komen voort uit dagelijks praktiseren en gebruikers worden daarin gedragen door een laagdrempelig systeem en netwerk van psychologen. Wij bieden onze diensten aan in heel Europa, in diverse talen. Wij helpen honderden mensen per dag en het aantal gebruikers groeit snel.

Onze filosofie

Psychisch welzijn kun je zien als een getraind lichaam. Verzorg je dagelijks je lichaam goed, dan krijg je een sterk lichaam. Een lichaam dat tegen een stootje kan, een lichaam dat snel herstelt en dat een gezond immuunsysteem heeft. Ditzelfde geldt voor de psyche. Zorg je goed voor je psyche, dan wordt deze sterker, flexibeler en in staat tot herstel na psychische pijn.

Wij geloven dat professionele hulp hierbij toegankelijk moet zijn voor iedereen. Makkelijk, betaalbaar, direct.  

Onze technologie

Wij ontwikkelen software voor onze psychologen en cliënten. Hiervoor maken wij data inzichtelijk voor de gebruiker en koppelen wij met verschillende bestaande systemen in de gezondheidszorg. De kern hierbij is onze eigen backend opgezet in .NET Core 2.2 met een SQL database en een frontend die gesplitst is in twee React apps. We maken gebruik van Azure en GitLab. Wij implementeren op hoog tempo nieuwe features. Tegelijkertijd onderhouden we ons systeem dat al intensief gebruikt wordt. Door de nauwe samenwerking met onze psychologen zie je direct de impact die onze software maakt.

Nieuwe features/uitdagingen kunnen onder andere bestaan uit: data uit verschillende bronnen combineren om het inzichtelijk te maken waar een gebruiker zich in zijn behandeltraject bevindt, data tussen de verschillende gekoppelde systemen synchroon houden, het ontwikkelen van een online gezondheidscheck om gebruikers inzicht te geven in hun psychisch welzijn.

Wat schrijven anderen over ons?

iPractice: https://ipractice.nl/blog/
OpenUp: https://www.openup.care/nieuws

Meer weten?

Bel of app Gijs Coppens, founder, op 06-25339682 of gijs@ipractice.nl