Kantoor deventer

iPractice Deventer

iPractice Deventer biedt vakkundige psychologen voor het dagelijkse leven. Bij iPractice zijn er geen lange wachttijden en je werkt met 2 psychologen – zowel online als in de spreekkamer. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

0570-244051
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die psychologen in Deventer behandelen

Je kunt in Deventer terecht bij een psycholoog voor klachten als angst, stemmingsklachten en trauma. Beïnvloeden jouw klachten je dagelijks leven al een langere periode? Bespreek je klachten samen met een van de psychologen. In onderstaand overzicht vind je meer informatie over de hulpvragen en klachten die iPractice behandelt.

Toon meer klachten

Maak kennis met psychologen in Deventer

tanner_scheltinga_psychologist-ipractice
Tanner Scheltinga
psycholoog

Lees de beoordelingen van onze cliënten

Marianka
11/09/23
Lees verder...
Aernout
14/08/23
(Translated by Google) Well organized and very professional. The contact with Laura was also very pleasant. Learned a lot, thank you. The iPractice system with a main and supporting psychologist worked well. (Original) Goed georganiseerd en zeer professioneel. Ook het contact met Laura was heel prettig. Heel veel wijzer geworden, waarvoor dank. Het systeem van iPractice met een hoofd- en ondersteunend psycholoog beviel prima.
Lees verder...
Bert
16/05/23
(Translated by Google) Pleasant and professionally helped by Laura. (Original) Prettig en vakkundig geholpen door Laura.
Lees verder...

Veelvoorkomende behandelingen

In Deventer gebruiken wij diverse behandelingsmethoden, zoals CGT, EMDR en ACT. GZ-psycholoog Laura Spithoven behandelt klachten als depressie en trauma. Bijvoorbeeld door cognitieve gedragstherapie (CGT) in te zetten als behandelvorm.

Cognitieve gedragstherapie (CGT)
Onderzoek samen met een psycholoog jouw gedachten en gedrag. Je leert op een objectievere manier naar situaties te kijken waardoor jouw gevoel verandert. Meer positieve gevoelens hebben invloed op jouw gedrag. Dit zorgt ervoor dat gedragspatronen veranderen.

Heb jij hulp nodig bij jouw psychische klachten? Hieronder zie je een compleet overzicht van onze behandelingen. Samen met een psycholoog kijk je naar wat het beste bij jouw hulpvraag past.

Toon meer behandelingen

Kwaliteitszorg van iPractice Psychologen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandiPractice Deventer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

ZorgKaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. iPractice verbetert continu haar dienstverlening met de waardevolle feedback van haar cliënten.

Een behandeling starten

Laura-Spitshoven-psycholoog-ipractice

Hoe zit het precies met vergoeding en verzekering?

Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt therapie met 2 psychologen?

Bij iPractice gebruiken we ‘Blended Care’. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning.

Mag mijn partner mee naar de sessie?

Ja, de mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is er. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Nee, de praktijk is niet rolstoelvriendelijk in verband met een drempel bij de deur.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Mag ik in de toekomst terugkomen bij iPractice voor een behandeling?

Zeker. We bekijken dan opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw hulpvraag. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de omgeving van onze praktijk parkeren.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht