Kantoor deventer

iPractice Deventer

iPractice Deventer is een psychologenpraktijk voor online en offline behandelingen. Bij iPractice zijn er geen lange wachttijden en kun je snel terecht. Direct in contact komen met een psycholoog? Bel 0570-244051 en krijg meteen een psycholoog aan de lijn!

Bel ons
Online en op locatie
Geen lange wachttijden
Vergoede zorg
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die wij behandelen

Je kunt in Deventer snel terecht bij een psycholoog voor klachten als angst, stemmingsklachten en trauma. Beïnvloeden jouw klachten je dagelijks leven al een langere periode? Bespreek je klachten eens samen met een van onze psychologen. Meer informatie over welke psychische klachten wij behandelen, vind je in onderstaand overzicht.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen op deze locatie

Keri Mans
psycholoog
Samantha Saxton
psycholoog
Milou Groenewoud
psycholoog
Lotte Hendriks
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

In Deventer gebruiken wij diverse behandelingsmethoden, zoals CGT, EMDR en ACT. GZ-psycholoog Laura Spithoven behandelt klachten als depressie en trauma. Bijvoorbeeld door cognitieve gedragstherapie (CGT) in te zetten als behandelvorm.

Cognitieve gedragstherapie (CGT)
Onderzoek samen met een psycholoog jouw gedachten en gedrag. Je leert op een objectievere manier naar situaties te kijken waardoor jouw gevoel verandert. Meer positieve gevoelens hebben invloed op jouw gedrag. Dit zorgt ervoor dat gedragspatronen veranderen.

Heb jij hulp nodig bij jouw psychische klachten? Hieronder zie je een compleet overzicht van onze behandelingen. Samen met een psycholoog kijk je naar wat het beste bij jouw klachten past.

Toon meer behandelingen

Verwijsbrief en verzekering

iPractice biedt verzekerde zorg om jou te helpen bij psychische klachten. Onze behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Om hiervoor in aanmerking te komen, heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. 

Onze zorg wordt 100% vergoed door alle zorgverzekeraars, behalve Achmea en ENO. Deze zorgverzekeraars vergoeden een deel van de zorg. Aan het begin van het behandelprogramma wordt duidelijk besproken welke zorg we leveren. Je krijgt daarmee ook inzicht in de kosten. 

Bel ons gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de omgeving van onze praktijk parkeren.

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Op deze pagina wordt de werkwijze van de online en offline sessies toegelicht.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht