Kantoor deventer

iPractice Deventer

iPractice Deventer is een psychologenpraktijk voor online en offline behandelingen. Bij iPractice zijn er geen lange wachttijden en kun je snel terecht. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar:

0570-244051
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die wij behandelen

Je kunt in Deventer snel terecht bij een psycholoog voor klachten als angst, stemmingsklachten en trauma. Beïnvloeden jouw klachten je dagelijks leven al een langere periode? Bespreek je klachten eens samen met een van onze psychologen. Meer informatie over welke psychische klachten wij behandelen, vind je in onderstaand overzicht.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen

Laura-Spitshoven-psycholoog-ipractice
Laura Spithoven
GZ-psycholoog
keri mans ipractice psycholoog
Keri Mans
psycholoog
Samantha Saxton ipractice psycholoog
Samantha Saxton
psycholoog
milou groenewoud ipractice psycholoog
Milou Groenewoud
psycholoog

Lees de beoordelingen van onze cliënten

Ali
28/02/23
Bedankt voor alle behandelingen Laura. Je bent een persoon met genoeg kennis van het vak. (Translated by Google) Thanks for all the treatments Laura. You are a person with enough knowledge of the profession.
Lees verder...
Fkiri
07/09/22
Lees verder...
Britt
01/09/22
Lees verder...

Veelvoorkomende behandelingen

In Deventer gebruiken wij diverse behandelingsmethoden, zoals CGT, EMDR en ACT. GZ-psycholoog Laura Spithoven behandelt klachten als depressie en trauma. Bijvoorbeeld door cognitieve gedragstherapie (CGT) in te zetten als behandelvorm.

Cognitieve gedragstherapie (CGT)
Onderzoek samen met een psycholoog jouw gedachten en gedrag. Je leert op een objectievere manier naar situaties te kijken waardoor jouw gevoel verandert. Meer positieve gevoelens hebben invloed op jouw gedrag. Dit zorgt ervoor dat gedragspatronen veranderen.

Heb jij hulp nodig bij jouw psychische klachten? Hieronder zie je een compleet overzicht van onze behandelingen. Samen met een psycholoog kijk je naar wat het beste bij jouw klachten past.

Toon meer behandelingen

Kwaliteitszorg van iPractice Psychologen in Deventer

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandiPractice Deventer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

ZorgKaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. iPractice verbetert continu haar dienstverlening met de waardevolle feedback van haar cliënten.

Verwijsbrief en verzekering

iPractice biedt verzekerde zorg om jou te helpen bij psychische klachten. Onze behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Om hiervoor in aanmerking te komen, heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. 

Onze zorg wordt 100% vergoed door alle zorgverzekeraars, behalve Achmea, a.s.r. en ENO. Deze zorgverzekeraars vergoeden een deel van de zorg. Aan het begin van het behandelprogramma wordt duidelijk besproken welke zorg we leveren. Je krijgt daarmee ook inzicht in de kosten. 

Bel ons gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de omgeving van onze praktijk parkeren.

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. Zo bieden wij hoogwaardige psychologische zorg, zonder lange wachttijden.

Op deze pagina wordt de werkwijze van de online en offline sessies toegelicht.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht