EMDR

Ervaringsverhalen EMDR

Heb je recentelijk een diagnose gekregen voor PTSS of heb je traumatische ervaringen meegemaakt? EMDR is een veel gebruikte therapievorm in therapie. Op deze pagina vind je verhalen over cliënten van iPractice en hoe EMDR ze heeft geholpen in het herstellen en verwerken van trauma, PTSS of andere gerelateerde klachten.

Deze ervaringen, rechtstreeks van onze cliënten, zijn niet alleen hun persoonlijke verhalen maar ook een bron van inspiratie. Ze laten op een eerlijke manier zien hoe EMDR therapie en jou eigen oplossingsgerichte aanpak kan helpen bij het verbeteren van mentale en emotionele welzijn.

In deze verhalen krijg je een kijkje in hoe EMDR kan werken en hoe verschillende mensen hun eigen weg naar rust hebben gevonden. Het is belangrijk om te weten dat iedereen zijn eigen pad heeft. Iedereen beleeft het anders en iedereen gaat er anders mee om met zijn of haar hulpvraag. De verhalen hier kunnen je misschien helpen of je een idee geven wat je kunt verwachten, maar jouw ervaring is altijd uniek.

Ervaringen gerelateerd aan EMDR
Ervaringsverhaal Maria
Maria 45 jaar, had al 14 jaar last van angstklachten. Meerdere keren per dag controleerde ze zichzelf op ziektes. De grote angst om ziek te worden en daaraan te overlijden, had invloed op haar dagelijks leven. Via haar huisarts kwam zij in therapie bij iPractice Utrecht.   “Van alles wat ook maar een beetje afwijkend was, schoot
Lees meer