kantoor ipractice eindhoven

iPractice Eindhoven

Beïnvloeden jouw klachten al een langere tijd jouw dagelijkse leven? Bij iPractice Eindhoven kun je bij een psycholoog terecht zonder lange wachttijd. Onze vergoede zorg is namelijk deels online en deels offline. Kom direct in contact met een psycholoog door te bellen naar: 085 580 5346

Neem contact op
Online en op locatie
Geen lange wachttijden
Vergoede zorg
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice Eindhoven behandelt

Psychologen in Eindhoven helpen je onder andere bij klachten als slaapproblemen, piekeren en rouw. Blijven je klachten aanhouden en kom je er zelf niet uit? Hulp zoeken helpt. Namelijk te lang rondlopen met psychische klachten kan leiden tot chronische symptomen. We kijken graag samen met jou hoe je geholpen kan worden. Meer informatie over alle klachten die wij behandelen, vind je in het onderstaande overzicht.

Toon meer klachten

Maak kennis met psychologen in Eindhoven

Keri Mans
psycholoog
Samantha Saxton
psycholoog
Milou Groenewoud
psycholoog
Lotte Hendriks
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

Veel voorkomende behandelingen binnen de praktijk in Eindhoven zijn: EMDR, Mindfulness en oplossingsgerichte therapie. GZ-psycholoog Martje Romonesco zet onder andere mindfulness in tegen klachten als stress en piekeren.

Mindfulness

Mindfulness houdt in dat je met aandacht aanwezig bent in het moment. Je past dit toe in alles wat je doet. Door dit in te zetten bij klachten als piekeren, verbetert het de kwaliteit van leven. Uit onderzoek blijkt dat mindfulness zorgt voor vermindering van stress. Wanneer je mindfulness beoefent, verbeter je jouw aandacht, alertheid en concentratievermogen. Het werkt ook preventief tegen angst.

Naast de eerdere behandelvormen bieden onze psychologen in Eindhoven ook andere therapievormen aan. Samen met een psycholoog bekijk je eerst welke behandeling het beste past bij jouw klachten via een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Toon meer behandelingen

Verwijsbrief en verzekering

Hoe zat het ook alweer?

Je kunt bij iPractice vergoede zorg krijgen wanneer je een verwijsbrief hebt van de huisarts. Psychologische zorg wordt in de regel vergoed vanuit de basisverzekering. Met een verwijzing van de huisarts worden behandelingen 100% vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars, behalve Achmea en ENO. 

Voordat je in behandeling gaat bespreken we wat precies de eventuele kosten voor de behandeling zijn. Bel ons gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik jullie locatie in Eindhoven?

Wij zijn gevestigd in bedrijfspand Place for Bizz de Hurk. Het adres is Hurksestraat 60, 5652 CV, Eindhoven.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn van 8.30 tot 17.00 geopend. Aangezien wij afhankelijk zijn van de opening van het pand vanuit Place for Bizz, kan het voorkomen dat we niet altijd stipt om 8.30 kunnen starten met de behandeling.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt gratis parkeren op het terrein van Place for Bizz.

Waar kan ik plaatsnemen tijdens het wachten?

Wanneer je binnenkomt, wijst de medewerker achter de receptie jou de weg naar ons kantoor. Wij zitten op de tweede verdieping. Daar mag je plaatsnemen op de zwart met oranje bank. Jouw behandelaar haalt jou daar op. 

Is er een lift op locatie?

Ja, er is een lift aanwezig.

Waar moet ik mij bevinden bij aankomst op locatie?

We zijn momenteel gevestigd in een verzamelgebouw met verschillende bedrijven en praktijken. Bij de receptie word je naar de juiste ruimte verwezen.

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. 

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Adres en Contact

    *velden zijn verplicht