iPractice Eindhoven locatie

iPractice Eindhoven

Beïnvloeden jouw klachten al een langere tijd jouw dagelijkse leven? Bij iPractice Eindhoven kun je bij een psycholoog terecht zonder lange wachttijd. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar: 

085-5805346
arrow-icon
Online én op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice Eindhoven behandelt

Psychologen in Eindhoven helpen je onder andere bij klachten als slaapproblemen, stress, trauma, piekeren en rouw. Blijven je klachten aanhouden en kom je er zelf niet uit? Hulp zoeken helpt. Namelijk te lang rondlopen met psychische klachten kan leiden tot chronische symptomen. We kijken graag samen met jou hoe je geholpen kan worden. Meer informatie over alle klachten die wij behandelen, vind je in het onderstaande overzicht.

Toon meer klachten

Maak kennis met psychologen in Eindhoven

Lisa-schuur-presenza-psychologist-ipractice
Lisa Schuur-Presenza
psycholoog
niek-terhaag-psychologist-ipractice
Niek Terhaag
GZ-psycholoog
keri mans ipractice psycholoog
Keri Mans
psycholoog
Samantha Saxton ipractice psycholoog
Samantha Saxton
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

Veel voorkomende behandelingen binnen de praktijk in Eindhoven zijn: EMDR, Mindfulness en oplossingsgerichte therapie. GZ-psycholoog Martje Romonesco zet onder andere mindfulness in tegen klachten als stress en piekeren.

Voorbeeld: mindfulness

Mindfulness houdt in dat je met aandacht aanwezig bent in het moment. Je past dit toe in alles wat je doet. Door dit in te zetten bij klachten als piekeren, verbetert het de kwaliteit van leven. Mindfulness therapie kan bijdragen aan het verminderen van stress. Wanneer je mindfulness beoefent, verbeter je jouw aandacht, alertheid en concentratievermogen. Het werkt ook preventief tegen angst.

Naast de eerdere behandelvormen bieden onze psychologen in Eindhoven ook andere therapievormen aan. Samen met een psycholoog bekijk je eerst welke behandeling het beste past bij jouw klacht via een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Toon meer behandelingen

Verwijsbrief en verzekering

Hoe zat het ook alweer?

Je kunt bij iPractice vergoede zorg krijgen wanneer je een verwijsbrief hebt van de huisarts. Psychologische zorg wordt in de regel vergoed vanuit de basisverzekering. Met een verwijzing van de huisarts worden behandelingen 100% vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars, behalve Achmea, a.s.r. en ENO. 

Voordat je in behandeling gaat bespreken we wat precies de eventuele kosten voor de behandeling zijn. Bel ons gerust als je hier vragen over hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig bij een bezoek?

Na het maken van een afspraak, heb je alleen een identificatie document nodig zoals een rijbewijs, identiteitskaart of paspoort.

Hoe werken de online en offline sessies?

Om onze zorg zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, maken we gebruik van Blended Care. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning. 

Contact en Adres

    *velden zijn verplicht