iPractice Eindhoven locatie

iPractice Eindhoven

Beïnvloeden jouw klachten al een langere tijd jouw dagelijkse leven? Bij iPractice psychologen in Eindhoven kun je terecht zonder lange wachttijd. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. Kom in contact met een psycholoog of bel vrijblijvend naar: 

085-5805346
arrow-icon
Online én op locatie
arrow-icon
Korte wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

Psychologen in Eindhoven helpen je onder andere bij klachten als slaapproblemen, stress, trauma, piekeren en rouw. Blijven je klachten aanhouden en kom je er zelf niet uit? Hulp zoeken helpt.

Te lang rondlopen met klachten kan leiden tot chronische symptomen. Praten met een professional kan een uitkomst bieden. Meer informatie over de klachten en hulpvragen vind je in het onderstaande overzicht.

Toon meer klachten

Wachttijden

Bij iPractice streven we ernaar dat iedereen binnen 2 weken terecht kan voor een intakegesprek. Na de intake hoef je niet te wachten en kun je direct door met je behandeling.

 

De wachttijd in Eindhoven is ~ 3 dagen.

 

Bovenstaande wachttijd is de wachttijd tot het eerste pre-intake gesprek met een van onze psychologen. Na de intake fase kun je direct door met je behandeling. 

 

Voor de pre intake vragen we je om een online vragenformulier in te vullen, zo kunnen onze psychologen je al in het eerste gesprek goed helpen.

Maak kennis met de psychologen in Eindhoven

Niek Terhaag
GZ-psycholoog
Lisa-schuur-presenza-psychologist-ipractice
Lisa Schuur-Presenza
psycholoog
deborah_okundia_psychologist_ipractice
Deborah Okundia
psycholoog
Floor van Dun
psycholoog

Lees de beoordelingen van onze cliënten

Jaapster
29/12/23
(Translated by Google) Quick turnaround, professional guidance, great!!! (Original) Snel aan de beurt, professionele begeleiding, top!!!
Lees verder...
Gamze
29/12/23
(Translated by Google) Very nice practitioners where you quickly receive targeted treatment, who quickly broaden your insights and give you the tools you can use to get started in your life 🤍 (Original) Hele fijne behandelaren waar je snel gerichte behandeling krijgt, die snel je inzichten verruimen en je de handvaten geven waarmee je zelf in je leven aan de slag kan gaan🤍
Lees verder...
Petar
08/12/23
An excellent service. For me it did wonders. I'd recommend iPractice any day of the week.
Lees verder...

Veelvoorkomende behandelingen

Veel voorkomende behandelingen binnen de praktijk in Eindhoven zijn: EMDR, Mindfulness en oplossingsgerichte therapie. GZ-psycholoog Niek ter Haag zet onder andere mindfulness in tegen klachten als stress en piekeren.

Voorbeeld: mindfulness

Mindfulness houdt in dat je met aandacht aanwezig bent in het moment. Je past dit toe in alles wat je doet. Door dit in te zetten bij klachten als piekeren, verbetert het de kwaliteit van leven. Mindfulness therapie kan bijdragen aan het verminderen van stress. Wanneer je mindfulness beoefent, verbeter je jouw aandacht, alertheid en concentratievermogen. Het werkt ook preventief tegen angst.

Naast de eerdere behandelvormen bieden onze psychologen in Eindhoven ook andere therapievormen aan. Samen met een psycholoog bekijk je eerst welke behandeling het beste past bij jouw hulpvraag via een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Toon meer behandelingen

Kwaliteitszorg van iPractice Psychologen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
iPractice Eindhoven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

ZorgKaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. iPractice verbetert continu haar dienstverlening met de waardevolle feedback van haar cliënten.

Starten met een behandeling

Hoe zit het precies met vergoede zorg en verzekeraars?

Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt therapie met 2 psychologen?

Bij iPractice gebruiken we ‘Blended Care’. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning.

Mag mijn partner mee naar de sessie?

Ja, de mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is er. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Nee, de locatie is niet rolstoelvriendelijk.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Mag ik in de toekomst terugkomen bij iPractice voor een behandeling?

Zeker. We bekijken dan opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Er zijn 5 parkeerplekken bij de locatie die gebruikt kunnen worden.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Contact en Adres

    *velden zijn verplicht