iPractice Alkmaar

Bij iPractice Alkmaar kun je binnen ~3 dagen terecht met jouw hulpvraag. Werk samen met onze psychologen om je weer lekker in je vel te voelen. Vind de juiste fit en samen pakken we je symptomen aan. Heb je moeite om het zelf op te lossen? Wij zijn er om je te helpen. Kom in contact met een psycholoog of bel direct:

Bel 085-1308900
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Korte wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

Onze vakkundige psychologen in Alkmaar staan voor jou klaar om je te helpen bij klachten als angst, trauma en depressie. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over alle soorten hulpvragen die wij behandelen. Ervaar jij al een lange tijd klachten die jouw dagelijks leven beïnvloeden? Kom in contact met een van onze psychologen. Zij kijken graag samen met jou naar de behandeling die jou kan helpen.

Toon meer klachten

Wachttijden

Bij iPractice streven we ernaar dat iedereen binnen 2 weken terecht kan voor een intakegesprek. Na de intake hoef je niet te wachten en kun je direct door met je behandeling.

 

De wachttijd in Alkmaar is ~ 3 dagen.

 

Bovenstaande wachttijd is de wachttijd tot het eerste pre-intake gesprek met een van onze psychologen. Na de intake fase kun je direct door met je behandeling. 

 

Voor de pre intake vragen we je om een online vragenformulier in te vullen, zo kunnen onze psychologen je al in het eerste gesprek goed helpen.

Maak kennis met onze psychologen in Alkmaar

nine gramberg ipractice psycholoog
Nine Gramberg
GZ-psycholoog
simone das dores ipractice psycholoog
Simone das Dores
Klinische psycholoog
milou groenewoud ipractice psycholoog
Milou Groenewoud
psycholoog
Hannah Welbedacht
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

Psychologen in de praktijk Alkmaar zetten diverse evidence-based behandelmethoden in. Denk aan technieken uit de schematherapie, maar ook cognitieve gedragstherapie en EMDR zijn veelvoorkomende behandelvormen.

Voorbeeld: schematherapie

Schematherapie richt zich op het aanpakken van schema’s die niet werken voor je. Schema’s in de psychologie zijn je opvattingen, emoties en houdingen over jezelf, anderen en de wereld om je heen. Denk bijvoorbeeld aan schadelijke emotionele overtuigingen of hardnekkige patronen.

Psychologen binnen iPractice gebruiken elementen uit schematherapie om samen met jou bestaande, disfunctionele patronen te herkennen én te doorbreken.

Je vindt hieronder het complete overzicht van de behandelingen en meer informatie over de behandelvorm. In een vrijblijvend gesprek kun je samen met een van onze psychologen bespreken welke behandeling het beste past bij jouw klachten.

Toon meer behandelingen

Starten van een behandeling

milou groenewoud ipractice psycholoog

Hoe zit het precies met kosten en verzekering?

Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt therapie met 2 psychologen?

Bij iPractice gebruiken we ‘Blended Care’. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning.

Mag mijn partner mee naar de sessie?

Ja, de mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is er. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Nee, de locatie is niet rolstoelvriendelijk.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Mag ik in de toekomst terugkomen bij iPractice voor een behandeling?

Zeker. We bekijken dan opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de omgeving van onze praktijk parkeren.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Contact en Adres

    *velden zijn verplicht