header ipractice wachtkamer

iPractice Alkmaar

Bij iPractice psychologen Alkmaar kun je zonder lange wachttijden terecht met jouw hulpvraag. Door de combinatie van online gesprekken en verdiepende gesprekken in de spreekkamer, kun je in korte tijd snel geholpen worden bij psychische klachten. Kom direct in contact met een psycholoog of:

Bel 0702210564
arrow-icon
Online en op locatie
arrow-icon
Geen lange wachttijden
arrow-icon
Vergoede zorg
arrow-icon
Beoordeling 9+

Veelvoorkomende klachten die iPractice behandelt

Onze vakkundige psychologen in Alkmaar staan voor jou klaar om je te helpen bij klachten als angst, trauma en depressie. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over alle soorten hulpvragen die wij behandelen. Ervaar jij al een lange tijd klachten die jouw dagelijks leven beïnvloeden? Kom in contact met een van onze psychologen. Zij kijken graag samen met jou naar de behandeling die jou kan helpen.

Toon meer klachten

Maak kennis met onze psychologen in Alkmaar

psychologist_femke_van_der_wal_ipractice
Femke van der Wal
GZ-psycholoog
nine gramberg ipractice psycholoog
Nine Gramberg
GZ-psycholoog
simone das dores ipractice psycholoog
Simone das Dores
Klinische psycholoog
milou groenewoud ipractice psycholoog
Milou Groenewoud
psycholoog

Veelvoorkomende behandelingen

Psychologen in de praktijk Alkmaar zetten diverse evidence-based behandelmethoden in. Denk aan technieken uit de schematherapie, maar ook cognitieve gedragstherapie en EMDR zijn veelvoorkomende behandelvormen.

Technieken uit de schematherapie
Schematherapie richt zich op het aanpakken van schema’s die niet werken voor je. Schema’s in de psychologie zijn je opvattingen, emoties en houdingen over jezelf, anderen en de wereld om je heen. Denk bijvoorbeeld aan schadelijke emotionele overtuigingen of hardnekkige patronen. Deze schema’s kunnen de oorzaak zijn of worden van psychische klachten. Psychologen binnen iPractice gebruiken elementen uit schematherapie om samen met jou bestaande, disfunctionele patronen te herkennen én te doorbreken.

Je vindt hieronder het complete overzicht van de behandelingen en meer informatie over de behandelvorm. In een vrijblijvend gesprek kun je samen met een van onze psychologen bespreken welke behandeling het beste past bij jouw klachten.

Toon meer behandelingen

Kwaliteitszorg van iPractice Psychologen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
iPractice is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

 

ZorgKaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. iPractice verbetert continu haar dienstverlening met de waardevolle feedback van haar cliënten.

Starten van een behandeling

milou groenewoud ipractice psycholoog

Hoe zit het precies met kosten en verzekering?

Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Wij zoeken het graag samen met je uit.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt therapie met 2 psychologen?

Bij iPractice gebruiken we ‘Blended Care’. Blended Care betekent dat je altijd in een team werkt met een spreekkamer psycholoog voor verdiepende gesprekken en een online psycholoog voor laagdrempelig contact en ondersteuning.

Mag mijn partner mee naar de sessie?

Ja, de mogelijkheid om een partner, familie, vrienden of andere naasten te betrekken is er. Dit bespreek je samen met je psycholoog bij de start of in de loop van jouw behandeling.

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Ja, je kunt de locatie ook bezoeken in een rolstoel.

Hoe gaat iPractice om met persoonlijke data?

iPractice gebruikt het beveiligde platform Wire wat de voortgang van jouw behandeling documenteert. Tevens wordt het ingezet voor jouw wekelijkse gesprekken met de online psycholoog.

Mag ik in de toekomst terugkomen bij iPractice voor een behandeling?

Zeker. We bekijken dan opnieuw of iPractice geschikt is voor jouw klachten. Indien dit niet het geval is, ondersteunen wij in de doorverwijzing.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kunt in de omgeving van onze praktijk parkeren.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik terecht?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Bekijk hier onze antwoorden op algemene veelgestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Contact en Adres

    *velden zijn verplicht