iPractice biedt BGGZ behandelingen, met een duur van gemiddeld 3-4 maanden, aan volwassenen vanaf 18 jaar. Wij behandelen mensen met uiteenlopende psychische klachten zoals o.a. angst- en trauma klachten, depressie, burnout, persoonlijkheidsproblemen, rouw en slaapproblematiek. Wij bieden zowel verzekerde als onverzekerde zorg.

iPractice heeft geen wachttijden, cliënten kunnen direct aan de slag.

Verwijzen

Wilt u een cliënt verwijzen dan kan dat via Zorgdomein, het mailen of meegeven van een verwijsbrief of via onderstaand aanmeldformulier. Als wij een verwijzing binnen krijgen nemen wij binnen 48 uur contact op met de cliënt om een afspraak te plannen.

Cliënten kunnen zich ook zelf aanmelden via het contactformulier, telefonisch of de chat op de website. Zij dienen dan de verwijsbrief bij het intake gesprek mee te nemen.

Aanmeld- en verwijsformulier

Dit is het online aanmeld- en verwijsformulier van iPractice. Als zorgverlener kunt u via dit formulier de cliënt verwijzen voor behandeling in de generalistische Basis GGZ bij iPractice. Wij zullen na ontvangst binnen 48 uur contact opnemen met cliënt om de intakefase in gang te zetten.

Heeft u al een verwijsbrief opgesteld dan kunt u deze ook mailen naar team@ipractice.nl

Velden met * zijn verplicht.


    Gegevens verwijzer    Gegevens cliënt


    Digitale handtekening


    De cliënt geeft iPractice toestemming om de gegevens die ingevuld zijn op dit digitale formulier (Gegevens verwijzer, Gegevens cliënt, Cliënt informatie) op te nemen in de cliëntenadministratie (dossier) met als doel het opstarten van een intake en/of uitvoeren van de behandeling.

    Akkoord