psychologist_erna_kokkei_ipractice

Erna van der Roest – Kokke - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Erna?

phoneBel 024-2022566

Erna Kokke is GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut bij iPractice. Zij werkt met evidence-based therapie methodes zoals ACT en Cognitieve Gedragstherapie en gebruikt regelmatig EMDR in haar behandelingen. Tevens maakt zij gebruik van schematherapeutische interventies en betrekt zij desgewenst mensen uit de directe omgeving bij de therapie. Bijvoorbeeld de partner.

Erna werkt vanuit een open en accepterende basishouding aan vooraf vastgestelde doelen. Centraal in haar behandelingen staat het hervinden van eigen regie, het (weer) in balans komen en het zo goed mogelijk leren omgaan met de uitdagingen van het leven. Je kunt bij Erna ondermeer terecht met angstklachten, OCD, trauma, depressieve klachten, burnout/ overspanning, zingeving, zelfbeeldproblematiek, milde persoonlijkheidsproblematiek en ADHD.

Erna heeft zowel langdurige ervaring in de Specialistische GGZ als in de Gegeneraliseerde Basis GGZ waarin zij de laatste jaren met veel plezier werkt. Zij geeft behandelingen in het Nederlands en Engels.