Eva is spreekkamer psycholoog bij iPractice. Zij vindt het belangrijk dat je je in een behandeling op je gemak voelt en jezelf kan zijn. Eva kijkt samen met jou naar waar je tegenaan loopt, en focust daarbij op jouw krachten en hoe die ingezet kunnen worden om jou te helpen bij het aanpakken van de klachten. Daarnaast vindt Eva het ook belangrijk dat er zo nu en dan ruimte is voor humor en positiviteit.

Je kunt bij Eva terecht voor psychische klachten, zoals angst- en stemmingsklachten, traumagerelateerde klachten, emotieregulatieproblemen en thema’s zoals negatief zelfbeeld en het aangeven van grenzen/behoeften. Zij heeft tevens ervaring met verslavingsproblematiek. Eva is bekend met verschillende behandelmethoden zoals CGT, ACT en oplossingsgerichte therapie. Behandeling kan zowel in het Nederlands als Engels.

Eva heeft haar bachelor Psychologie en de master Gezondheidszorgpsychologie behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vervolgens heeft zij ervaring opgedaan binnen de SGGZ, o.a. in een FACT team, in de verslavingszorg en met persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast is Eva werkzaam voor de Radboud Universiteit, waar zij bachelorstudenten begeleidt in het ontwikkelen van hun gespreks- en diagnostische vaardigheden. De combinatie van de twee verschillende banen vindt zij erg leuk en het houdt haar bovendien scherp op hoe zij zelf de gespreksvoering doet.