Ires Hillen - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Ires?

phoneBel 024-2022566

Ires is GZ-Psycholoog bij iPractice. Samen met jou onderzoekt ze waar je klachten vandaan komen en helpt ze je weer grip op deze klachten te krijgen.

Ires vindt het belangrijk dat je je in de behandeling begrepen en gehoord voelt. Zij probeert een veilige plek voor je te bieden, waarbij je je vrij voelt om te praten over je klachten en je gevoelens en waar op z’n tijd ook ruimte kan zijn voor luchtigheid en humor.

Je kunt bij Ires terecht voor verschillende psychische klachten, zoals angst– en stemmingsklachten, alsook problemen die voortkomen vanuit een negatief zelfbeeld of onverwerkte ervaringen. In de behandeling maakt Ires gebruikt van wetenschappelijk onderbouwde methoden, zoals cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR en schematherapeutische technieken.

Ires studeerde psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2019 studeerde zij af als Gezondheidszorgpsycholoog aan de RINO in Amsterdam. Als GZ-Psycholoog heeft Ires gewerkt in het verpleeghuis, in de basis GGZ en in de verslavingszorg.