Eline is GZ-psycholoog bij iPractice. In de behandeling werkt ze graag klacht- en doelgericht en zet ze de samenwerking met jou centraal. Samen met jou onderzoekt ze hoe de klachten beperkend zijn in het dagelijks leven, wat de (onderliggende) kern van de problematiek is en wat ervoor nodig is om verbetering te bewerkstelligen. In de behandeling probeert ze een prettige en veilige sfeer te creëren, waarbij op zijn tijd ook ruimte mag zijn voor wat luchtigheid of humor.

Je kunt bij Eline terecht voor verschillende psychische klachten, zoals angst-, en somberheidsklachten en onderliggende thema’s als zelfbeeld en perfectionisme. Eline maakt gebruikt van evidence based behandelmethodes als Cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en Interpersoonlijke therapie.

Eline is afgestudeerd in klinische psychologie aan de Universiteit Leiden. Zij heeft de GZ-opleiding gevolgd aan het Rino in Amsterdam en is sinds 2019 in opleiding tot Cognitief gedragstherapeut. Eline werkt deels ook in de ouderenzorg, waar zij mensen met dementie en hun zorgteams begeleidt.