Hester van der Veen - psycholoog

Afspraak maken met Hester?

phoneBel 010-3071370

Hester werkt als spreekkamer psycholoog bij iPractice in Rotterdam. Vanuit een persoonlijke benadering gaat zij samen met jou opzoek naar de samenhang van verschillende factoren en de onderliggende kern van jouw klachten. Hester heeft een open en rustige houding, waarbij ze het belangrijk vindt dat jij je veilig en vertrouwd voelt bij haar.

Je kan bij Hester terecht voor psychische klachten, zoals angst– en somberheidsklachten en traumagerelateerde problematiek. In de behandeling werkt zij met verschillende methodieken, waaronder de cognitieve gedragstherapie (CGT), acceptance and commitment therapy (ACT) en eye movement desensitization and reprocessing therapy (EMDR). Zij geeft behandeling in het Nederlands en Engels.

Hester heeft haar bachelor klinische psychologie aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam gevolgd, waarna zij hier ook de master klinische psychologie heeft afgerond. Tevens heeft zij de master arbeids- en organisatie psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Vervolgens heeft ze gewerkt in de specialistische GGZ waar zij ervaring op deed op het gebied van psychodiagnostiek en het behandelen van volwassenen.