Julie Bienfait - psycholoog

Afspraak maken met Julie?

phoneBel

Julie is online psycholoog bij iPractice. Zij heeft een optimistische blik en is rustig in haar interacties waardoor mensen zich op hun gemak en serieus genomen voelen. Samen met jou probeert zij naar de best passende mogelijkheden te zoeken.  Julie kan je zowel in het Nederlands als in het Engels helpen.
Julie heeft zich tijdens haar studie op verschillende vlakken kunnen ontwikkelen. Zo is zij begonnen met de bachelor psychologie aan de Universiteit Utrecht en heeft zij zich verder kunnen ontwikkelen in de master klinische neuropsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij bij Altrecht bij verschillende patiëntengroepen werkervaring op kunnen doen en heeft zij op verschillende plekken stage kunnen lopen.
Haar eerste stage was bij Solutalks, een volledig online GGZ-instelling, waarbij zij vooral intakes heeft gedaan voor de SGGZ en zorgde voor het eerste contact. Daarna heeft zij een stage mogen lopen in het Erasmus Medisch Centrum bij cliënten met psychotische stoornissen. Tot slot heeft zij haar afstudeerstage mogen doen in het Spaarne Gasthuis waarbij zij intakes, onderzoeken en geprotocolleerde behandelingen uitvoerde op de revalidatie afdeling en op de geheugenpoli binnen het ziekenhuis.