Psycholoog Silvija Licina iPractice

Silvija Licina – Psycholoog

Acceptance and Commitment Therapy (ACT), EMDR, Cognitieve gedragstherapie (CGT): Angstoornissen, Trauma, PTSS, Depressie, Zelfbeeld

Spreekkamer: Nieuwe Herengracht 47, Amsterdam
Nederlands, Engels

Afspraak maken met Silvija?

Silvija is psycholoog bij iPractice. Silvija ziet de behandeling als een samenwerkingsverband dat je met elkaar aangaat. Daarin sta jij als persoon centraal, niet de klachten. Dit betekent dat iedere behandeling anders is, afhangende van waar de behoeften liggen. Zij gaat samen met jou doelgericht aan de slag, en komt snel tot de kern. Zij reikt de juiste gereedschappen aan zodat jij zelf de stappen kunt zetten naar een (meer) waardevol leven.

Als psycholoog heeft Silvija gewerkt binnen zowel de basis- als de specialistische GGZ. In beide settings heeft zij uiteenlopende problematiek behandeld, met in de afgelopen jaren meer de nadruk op trauma gerelateerde klachten. Zij maak in behandelingen gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methodes zoals CGT, ACT, EMDR en EFT (emotionally focused therapy). Behandelingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels plaatsvinden.

Silvija studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde af met een mastherthese over hechting binnen partnerrelaties. Na haar studie heeft ze uiteenlopende cursussen gevolgd om haar kennis over verschillende behandelmethodes te verbreden.

Aan de slag met iPractice?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en krijg informatie over een passend behandelprogramma voor jou.

Maak kennis met onze andere erkende psychologen

Psycholoog Zoila Knel iPractice

Zoila Knel

Psycholoog

Psycholoog Nine Gramberg iPractice

Nine Gramberg

Psycholoog

Psycholoog Iris Mirande iPractice

Iris Mirande

Psycholoog

Psycholoog Milou Groenewoud iPractice

Milou Groenewoud

Psycholoog

Psycholoog Lotte Hendriks iPractice

Lotte Hendriks

Psycholoog

Psycholoog Gijs Coppens iPractice

Gijs Coppens

Psycholoog

Psycholoog Sam Saxton iPractice

Sam Saxton

Psycholoog

annemarie-de-boer-psychologist-ipractice

Annemarie de Boer

Psycholoog