silvija licina ipractice psycholoog

Silvija Licina - psycholoog

Afspraak maken met Silvija?

phoneBel 020-2111512

Silvija is psycholoog bij iPractice. Silvija ziet de behandeling als een samenwerkingsverband dat je met elkaar aangaat. Daarin sta jij als persoon centraal, niet de klachten. Dit betekent dat iedere behandeling anders is, afhangende van waar de behoeften liggen. Zij gaat samen met jou doelgericht aan de slag, en komt snel tot de kern. Zij reikt de juiste gereedschappen aan zodat jij zelf de stappen kunt zetten naar een (meer) waardevol leven.

Als psycholoog heeft Silvija gewerkt binnen zowel de basis- als de specialistische GGZ. In beide settings heeft zij uiteenlopende problematiek behandeld, met in de afgelopen jaren meer de nadruk op trauma gerelateerde klachten. Zij maak in behandelingen gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methodes zoals CGTACTEMDR en EFT (emotionally focused therapy). Behandelingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels plaatsvinden.

Silvija studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde af met een mastherthese over hechting binnen partnerrelaties. Na haar studie heeft ze uiteenlopende cursussen gevolgd om haar kennis over verschillende behandelmethodes te verbreden.