Saskia Cox - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Saskia?

phoneBel 010-3071370

Saskia is GZ-psycholoog bij iPractice. Zij heeft haar opleiding afgerond aan de universiteit Utrecht waarna zij jarenlang in de specialistische GGZ heeft gewerkt. De laatste jaren richt zij zich op kortdurende behandelingen van uiteenlopende klachten. Met plezier volgt zij regelmatig intervisie en bijscholing waardoor ze in de therapie gebruik kan maken van verschillende invalshoeken en methoden. Jouw hulpvraag staat daarbij centraal.

Kwetsbaarheid is niet verkeerd, het is iets moois dat ons mens maakt. Merk je dat je vastloopt, dan kan therapie mogelijk helpen. Tijdens de gesprekken wordt er getracht de klachten in hun context te begrijpen (omstandigheden, persoonskenmerken). Van daaruit wordt er samen gekeken wat er voor nodig is zodat jij weer verder kan.

Als psycholoog is Saskia betrokken, open en eerlijk en zij gaat op een gelijkwaardige manier het contact aan. Ze staat naast je maar zet je zelf aan het werk. In het dagelijks leven ga je toepassen wat er in de gesprekken aan bod komt. Je vertrouwen groeit zodat je op eigen kracht en met inspiratie weer verder kan.

Saskia spreekt Nederlands en Engels.