Trauma

Ervaringsverhalen over trauma

Heb je recentelijk een traumatische ervaring meegemaakt? Op deze pagina vind je verhalen van lotgenoten. Zij delen hoe een behandeling bij iPractice geholpen heeft bij de verwerking van trauma. Onze cliënten delen hun persoonlijke verhaal en hopen jou hiermee te inspireren om op je eigen kracht te vertrouwen.

Dankzij de persoonlijke verhalen krijg je ook een kijkje in de behandelmethoden van iPractice. Iedere persoon is uniek, dat geldt ook voor de behandeling en hoe je omgaat met trauma. De behandeling is altijd afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Wij hopen je met deze ervaringsverhalen een inzicht te geven in wat je kunt verwachten van onze behandelingen.

Ervaringen gerelateerd aan Trauma
Ervaringsverhaal Maria
Maria 45 jaar, had al 14 jaar last van angstklachten. Meerdere keren per dag controleerde ze zichzelf op ziektes. De grote angst om ziek te worden en daaraan te overlijden, had invloed op haar dagelijks leven. Via haar huisarts kwam zij in therapie bij iPractice Utrecht.   “Van alles wat ook maar een beetje afwijkend was, schoot
Lees meer