Direct en gratis advies van een psycholoog, waar en wanneer jij wilt.

Bel 020-7717996
Nu een psycholoog, voor direct en gratis advies. 100% online.

iPractice – de psycholoog voor je dagelijks leven

iPractice is er voor jou, waar en wanneer jij dat wil. Omdat emoties geen wachttijd kennen, kan je dagelijks terecht bij je online psycholoog. Daarnaast is er ruimte voor verdieping en reflectie middels een persoonlijk gesprek, online of op locatie. Bij iPractice zijn er geen wachttijden, omdat er achter de schermen zo veel mogelijk is geautomatiseerd. Zo hebben onze psychologen meer tijd over voor jou.

Online behandelingen, hoe werkt dat?

Wanneer is het geschikt?

Heb je het gevoel dat je er zelf niet goed uitkomt? Dan is het goed om een afspraak met een psycholoog te maken. Het maakt niet uit waarom je niet goed in je vel zit. Het kan een mindere periode op je werk zijn, faalangst, een burn-out, een trauma of een slaapprobleem. De online behandeling van iPractice is bewezen effectief voor alle uitdagingen en vragen die je in het dagelijks leven tegenkomt. We maken gebruik van evidence-based behandelingen die worden verzekerd door de zorgverzekeraar.

Bel 020-7717996

Ervaringen van onze cliënten

“De combinatie werkt goed!”

“De combinatie van gesprekken op locatie en de online app werkte erg goed voor mij. In de sessies bespraken we echt pijnpunten en hoe ik hier mee kan omgaan. Online kreeg ik praktische handvatten en aanmoediging. Dat was echt een ‘stok achter de deur’ die ik nodig had”

“Super handig en prettig”

”De online spreekkamer werkte snel en ik had hierdoor makkelijk toegang tot oefeningen. Door de online begeleiding werd ik steeds getriggerd om bewust bezig te zijn met de behandeling in mijn dagelijks leven. Ik voelde mij gehoord. Het gaf mij iets om op terug te vallen in de omgang met dagelijkse stress. Super handig en prettig!”

“Heldere structuur”

“Gijs brengt een heldere structuur aan in mijn gedachten en emoties en is op de juiste momenten op een prettige manier streng of begrijpend. De sessies zijn concreet en praktisch en to the point. De uitleg en tips zijn duidelijk. Na elke sessie kon ik er direct iets mee. Hij heeft mij heel goed geholpen.”

Bekijk ook onze beoordelingen op ZorgKaartNederland (9+)

Veelgestelde vragen

Hoe gaan wij te werk?

Bij iPractice wordt je begleidt door twee psychologen. Een psycholoog die je helpt bij verdiepende gesprekken in de (online) spreekkamer, en een psycholoog die tussentijds dagelijks online voor je klaar staat. Op basis van jouw klachten en hulpvraag komen we samen tot een behandelplan, en kun je direct aan de slag met vragenlijsten en oefeningen op basis van evidence-based behandelmethoden. 

Wat zijn de wachttijden?

Wij hebben geen wachttijden. Je kan direct starten.

Welke soorten behandelingen biedt iPractice aan?

Bij iPractice kan je terecht met veel verschillende hulpvragen en klachten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: angstklachten, piekeren, en stress, maar ook bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld of eenzaamheid. Enkele voorbeelden van behandelingen zijn CGT, ACT, EMDR en oplossingsgerichte therapie. Lees meer

Meer veelgestelde vragen

Bel 020-7717996

Zoals gezien in