ipractice-psycholoog-shannon-van-oudenaarde

Shannon Van Oudenaarde - psycholoog

Afspraak maken met Shannon?

phoneBel 020-2111512

Deze moderne wereld vol veranderingen vraagt veel van mensen; veerkracht, omgaan met druk en het behouden van een goede levensbalans. Het is dan ook niet gek dat ieder mens op bepaalde momenten in het leven wel wat hulp kan gebruiken. Op deze momenten staat Shannon, als spreekkamer en online psycholoog bij iPractice, graag voor jou klaar. Zij begrijpt dat het niet altijd gemakkelijk is om je kwetsbaar op te stellen en hulp te vragen bij zaken als stress, een negatief zelfbeeldangsten of onzekerheid.

In gesprek met jou biedt zij een luisterend oor en is zij betrokken. Als Klinisch Ontwikkelingspsycholoog en Arbeids- en Organisatiepsycholoog onderzoekt zij samen met jou hoe jouw levenskwaliteit verbeterd kan worden en welke methodes daarbij passen, onder andere via schematherapie. Graag geeft zij jou tools om vaste patronen te herkennen en doorbreken waarbij ook aandacht is voor het positieve en jouw kwaliteiten. 

Shannon helpt jou meer inzicht te krijgen in wat er bij jou speelt en denkt graag met je mee in de zoektocht naar de juiste balans. Zij spreekt zowel Nederlands als Engels.