“In behandeling zullen we samen op zoek gaan naar hoe jij meer voldoening kan halen uit jouw dagelijks leven.“

Sam Saxton, Psycholoog

iPractice biedt iedereen:

Bel 020-7717996

Depressie behandeling

Zoek je een depressie behandeling of ben je benieuwd welke hulp je kunt krijgen? Een depressie ontstaat vaak niet uit één specifieke oorzaak. Het is bijvoorbeeld een combinatie van biologische, sociale en psychische factoren. 

Ook zonder duidelijke reden of oorzaak kunnen we je bij iPractice helpen. Onze psychologen helpen je met een depressie behandeling. Ze helpen je er beter mee om te gaan of er weer helemaal vanaf te komen.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

We kunnen je bij iPractice goed helpen met somberheids of depressieve klachten. We behandelen dagelijks anderen die daarmee te maken hebben. Bij een depressie behandeling kijken onze psychologen goed naar jouw situatie, naar het type klachten dat je ervaart en de intensiteit hiervan. Zo zorgen we voor een behandeling op maat. We hebben daarbij het doel om je te helpen beter om te gaan met de depressieve klachten of gevoelens die je ervaart.

Bij iPractice gebruiken onze psychologen verschillende methoden zoals  cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance Commitment Therapy (ACT), inzichtgevende therapie en mindfulness of een combinatie van deze. En zegt dat je nog helemaal niets? Dan vertellen we je er graag meer over, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. 

“In behandeling zullen we samen op zoek gaan naar hoe jij meer voldoening kan halen uit jouw dagelijks leven.“

Sam Saxton, Psycholoog

iPractice biedt iedereen:

Bel 020-7717996

iPractice helpt: neem contact op

Zoek je een depressie behandeling of ken je iemand die hulp bij een depressie kan gebruiken? Onze psychologen helpen je er graag bij. We gaan in gesprek en achterhalen op die manier wat er precies aan de hand is. Zo kunnen we je goed helpen met een behandeling die bij je past, zodat je beter om kunt gaan met de depressieve gevoelens of je daar zelfs helemaal van af komt. 

Heb je vragen over wat een depressie is en of je daarmee te maken hebt? Bel ons op telefoonnummer 020 771 79 96, dan staan we je persoonlijk te woord. 

Maak kennis met onze erkende psychologen

Wat vinden onze cliënten?

"Ik ervaarde het vooral als een gezamenlijk proces waarin echt naar me geluisterd werd en me ruimte werd gegeven om echt een goede afweging te kunnen maken."

Anoniem, Aug 2020

“Zeker tevreden, met name de laagdrempeligheid en het op gemak stellen. Bij eerdere verwijzingen kreeg ik - door de lange wachttijd - al snel het gevoel te worden afgehouden en nu had ik dat niet en voelde ik mij serieus genomen”

Anoniem, Sept 2020

"Kundig, efficiënt, doeltreffend"

Anoniem, Sept 2020

Bekijk ook onze beoordelingen op ZorgKaartNederland (9+)

Aan de slag met een professional?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met 1 van onze psychologen om te praten over jouw klachten en krijg informatie over een passend behandelprogramma.