annelieke-van-zelst-achterberg-psycholoog-ipractice

Annelieke van Zelst-Achterberg - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Annelieke?

phoneBel 024-2022566

Annelieke is GZ-psycholoog bij iPractice. In de therapie staat vertrouwen, gelijkwaardigheid en een gevoel van veiligheid op de voorgrond. Vanuit een open, nieuwsgierige houding en persoonlijke benadering met ruimte voor luchtigheid en humor, gaat zij met jou op zoek naar de factoren die een rol lijken te spelen in de klachten die je ervaart. Door zich naast deze factoren ook te richten op jouw persoonlijke eigenschappen en bijbehorende valkuilen, ontstaan er nieuwe inzichten in hoe je jouw eigen sterke kanten en vaardigheden kan inzetten om je gestelde doelen te bereiken.

Je kan bij Annelieke terecht voor psychische klachten, zoals angst– en somberheidsklachten, burn-out klachten, rouw, traumagerelateerde problematiek, en thema’s zoals zelfbeeld/onzekerheid en autonomie.

Zij maakt gebruik van elementen uit diverse evidence-based behandelmethodes zoals cognitieve gedragstherapie (CGT)acceptence and commitment therapy (ACT) en EMDR.

Annelieke studeerde Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en specialiseerde zich daarna tot GZ-psycholoog.

Annelieke geeft behandeling in het Nederlands.