Laura-Spitshoven-psycholoog-ipractice

Laura Spithoven - GZ-psycholoog

Afspraak maken met Laura?

phoneBel 0570-244051

Laura is GZ-psycholoog bij iPractice. Ze hecht veel waarde aan een open, gelijkwaardige werkrelatie waarin je je veilig voelt en alles gedeeld mag worden. Afgestemd op je hulpvraag en de problematiek maakt ze gebruik van verschillende methodieken. Het inzichtelijk maken van onderliggende emoties, behoeftes en mechanismen en het doorvoelen daarvan door middel van ervaringsgerichte interventies kan daarin een belangrijke rol vervullen.

Je kunt bij Laura terecht voor onder andere angst, somberheid, burn-out en trauma gerelateerde problematiek. In de behandelingen maakt zij gebruik van methoden zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR, imaginaire exposure (IE) en transdiagnostische interventies bij emotionele stoornissen.

Laura is afgestudeerd in Klinische Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en voltooide haar GZ-opleiding (RCSW Nijmegen) bij de Dimence Groep. Zij heeft kennis van een grote verscheidenheid aan psychische problemen door haar praktijkervaring in verschillende specialistische GGZ-instellingen en de revalidatiezorg.

Laura geeft behandeling in het Nederlands, Engels en eventueel Spaans.